Cum sa manipulezi prin puterea gandului

Ai vazut probabil mentalisti care iti sugereaza ideea ca prin puterea gandului fac anumite lucruri pentru care tu ramai uimit. Emisiunile tv prezinta mentalisti care se dovedesc in cele din urma iluzionisti care prin puterea iluziei, sau a hipnozei iti prezinta cate un numar de mentalism ce face sa indoaie metale prin puterea gandului.

Trucurile iluzioniste nu au nici o legatura cu telepsihia sau cum am mai spus, puterea de a materializa un gand. Putini oameni sunt totusi constienti de puterea gandului lor.
Ai intanit situatii in care sa iti vina o idee, sa o conceptualizezi, sa o si discuti cu un prieten sau doi si apoi sa o vezi pusa in practica de altcineva?

Sau, ai intalnit situatii cand sa auzi de la un necunoscut, o idee pe care o aveai demult?
Ei bine, gandurile produse de mintea ta se propaga in eter si influenteaza campul mental din jur in functie de puterea energetica cu care este transmis. In general, nivelul semnalului emis de undele cerebrale este undeva la un microvolt in timp ce o antenta tv culege 300 microvolti necesari pentru a functiona un televizor.
Pentru a transmite eficient si controlat un gand la distanta, trebuiesc respectate 6 legi ale Telepsihiei.

Legea nr. 1 – Exprima-te prin imagini mentale. Este bine ca prin imagini şi nu prin vorbe să exprimăm ce vrem să sugerăm. Trebuie deci să ne imaginăm ceea ce am vrea să aibă loc.
Legea nr. 2 – Vizualizeaza imaginea cat mai precis posibil. Conformitatea efectului cu intenţia se operează direct în funcţie de precizia imaginilor iradiate.
Legea nr. 3 – Sa vrei cu tot dinadinsul ca acea imagine proiectata sa se materializeze. Vigoarea propulsivă a unei emisiuni telepsihice este proporţională cu dorinţa de a realiza ceea ce căutăm sau în general, cu dorinţa pe care o avem de a afecta subiectul.
Legea nr. 4 – Transmite odata pe zi intr-un interval fix si o durata exacta de minute. O singură emisiune pe zi de o durată X este mai eficace decât două emisiuni de o durată respectiv X/2.
Legea nr. 5 – Modificarea subiectului se face in timp. Fiecare emisiune corectă modifică, mai mult sau mai puţin sensibil, dispoziţiile morale ale subiectului în funcţie de intenţiile operatorului.
Legea nr. 6 – Intensifica emisiile cand simti oscilatie modificatoare la subiect. Modificarea subiectului se face simţită pe măsură ce emisiunile se înmulţesc.

Proiectul „Gandeste liber si Creativ” este un proiect unic in Romania cu intentia de a te revela pozitiv si a te ajuta sa iti imbunatatesti viata prin puterea gandului creator. In cursul Gandeste liber si Creativ, am pregatit o serie de exercitii practice cu care poti lucra pentru bunastarea ta si a celor din jur cat si suficient material pentru a invata sa gandesti liber.
Te invit chiar acum sa afli Cum sa iti rezolvi problemele prin Puterea Gandului

Pentru libertate
Eusebiu Voinea

Comments

  1. Foarte interesant ceea ce ai spus… Dar este un pic cam „demodat” acest fel de influenta..si efectele sunt putin contradictorii atata vreme cat suntem supusi la tot felul de influente…din mult mai multe campuri si sfere… Aceste sfaturi le-am citit acum 20 de ani, cand eram in Romania..unde see vede ca o comunicare deschisa si asertiva inca nu poate fi considerata sub toate aspectele benefice datorita unor bariere (auto)cultural impuse…
    Deci, pt a nu prelungi prea mult, practica de actualitate a „influentei” este de a pregati un discurs imginar cu pro si contra a ceea ce vrei sa obtii de la o persoana, sa gandesti la ceea ce vrea si ea si la sferele sale de interes , sa obtii un interviu si sa expui puctul tau de vedere cat mai asertiv folosind bineinteles toate subterfugiile comunicarii, verbale si non verbale care te-ar putea beneficia…iar o comunicare clara, concisa, structurata, bazata pe logica si emotivitate influenteaza mult mai repede si mai sigur, cu rezultate clare decat o prelungire de transmisiune pe lungimea de unda de o frecventa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.