Dispozitivul care nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa. Ne ajuta sa convietuim cu Covid-19….

Este evident ca starea de urgenta nu este o stare normala.

Este evident faptul ca lumea isi va relua incetul cu incetul activitatile in “normalitata” lor insa noul “virus”,  (Service Pack cum imi place mie sa il numesc, sau upgrade la noua versiune).. va ramane in continuare. Si pentru aceasta, unii dintre noi care nu au avut sau nu au capacitatea trupeasca de a alchimiza acest virus, va avea nevoie de un “pach” – daca tot am pornit in termeni IT, ca si virusul tot prin acea zona vietuieste, adica un fel de dispozitiv de “crackuire”, de pacalire a sistemului pentru a  perceape virusul ca facand parte din sistem, si astfel sa existe in continuare o viata normala.

Inainte de a prezenta si explica acest dispozitiv, care nu este inventia mea ci a savantilor care se ocupa cu tehnologii spatiale, as vrea sa intelegem ce sunt virusii, tot din perspectiva acestor savanti

Aveti mai jos un link de unde puteti downloada condensarea subtitrarilor video al atelierelor de lucru transmise online de Dr Savant Mehran Tavakoli fondatorul fundatiei Keshe care se ocupa cu studiul plasmei in tehnologia spatiala.

Intr-un cuvant, virusii sunt pachete de energie care vin sa upgradeze fiinta biologica, sa o ridice la un alt nivel conferindu-i speciei respective o noua stuctura in natura, sau … cu alte cuvinte un nou statut in Univers.

Acest mod de a privi lucrurile contravine cumva conceptului general ca virusii sunt o boala. Virusii pot provoca o boala in corpul care nu ii poate tolera initial, dar ulterior, acestia ajung sa faca parte din structura biologica a Naturii. In cazul nostru, daca ne referim la om, in structura biologica a omului.

As compara acest lucru cu un dispozitiv electric care nu are in componenta lui din fabricatie un grad  elastic de toleranta a fluxului de energie, si cand in priza fiind, vine un soc de energie mai puternic, acesta cedeaza si se arde. Corpul dispozitivului devine nefunctional, ceea ce in cazul corpului biologic acest lucru inseamna moarte.

Ei… pentru a proteja aparatura casnica, de aceste socuri de energie, exista dispositive de reglare a tensiunii, sau de protectie la socuri electrice, asa numitele UPC-uri care sunt adesea protectoarele elctronicelor, PC-urilor.. televizoarelor…

In acest articol, voi prezenta acest dispozitiv care ajuta corpul nostru sa faca fata virusilor biologici, si mai mult… sa convietuiasca cu ei in asa fel incat sa nu poata provoca o boala in corp.

Asa cum am spus, acest dispozitiv ne este prezentat de catre savantii tehnologiei spatiale ale  fundatiei Keshe.

In primul rand, luam o sticla de cola, ii facem o gaura lateral cat sa intre un pai sau un tub, nu conteaza ce atata timp cat urmam scopul nu mijloacele.

Gaurim dopul prin care vom introduce un al doilea pai… asa dupa cum vedeti in imagine, si umplem continutul cu apa de gans 1c1l produsa in “cupa vietii”.

Asezam acest dispozitiv intr-un colt de camera unde sa nu deranjeze si ne vedem de treaba.

Aerul intra prin tubul 1 – si impinge vaporii apei de gans prin tubul 2 unde se evapora in aerul din camera modificandu-l. Respirand acest aer, corpul nostru invata cum sa faca fata noului pachet de energie – virusul, si sa il coopteze in structura fara ca acesta sa produca efecte de boala in corp.

Cum facem apa de gans 1c1l?

In primul rand avem nevoie de cateva materiale pe care le pregatim in prealabil.

Un vas de sticla

O bucata de zinc de 10X 4 – cm

4 sarme de cupru de cca 30 cm lungime

Un creion sau pix

O baterie descarcata

Un ciocan de lipit sau  pistol de lipit  – in lipsa se poate folosi si alte metode atata timp cat slujeste scopului

Soda caustic

Bucatele de aluminiu

Sare

Apa

Cam asta in mare… o sa vedem pe parcus si alte materiale daca va fi nevoie

Facem doua spirale din sarma de cupru infasurand sarmele de cupru pe un creion sau oricare dispozitiv asemanator avut la indemana.

Apoi va trebui ca una din spirale sa ii formati un strat NANO prin nanocotarea cu soda caustica.

Sunt mai multe variante de nanocotare, se poate face si cu o lampa cu gaz dar cea cu soda caustica s-a dovedit a fi mai eficienta.

Gasiti in fisierele de download de mai jos pasii exacti de efectuare a acestor operatii.

Dupa ce avem spirala de cupru nanocotata, trecem la asamblarea “cupei vietii”  dupa cum vedeti in imagine sau in materialul pdf pe care il puteti downloada.

Fixam spirala nano in mijlocul cupei apoi foita de zinc intr-o parte si spirala de cupru in cealalta parte .

Facem legaturile dupa cum se poate vedea, urmand schita.

Acum  avem corpul fizic pregatit  de a-l starta sa produca gans 1c1L

Pregatim o solutie cu salinitate de cca 15%. Adica la un litru de apa punem 150 gr de sare de mare. O amestecam pana se topeste sarea, si o turnam in cupa. Solutia nu trebuie sa atinga legaturile dintre bobine si placa.

GATA

Dupa un timp vom vedea modificari in Solutia noastra din cupa vietii.

Pe deasupra apei se vor forma niste pete cu aspect gras. Acestia sunt aminoacizii iar

Dupa cateva zile se poate vedea pe fundul paharului ceea ce numim GANS 1C1L

Lasam cupa sa lucreze o saptamana sau si peste, pana putem recolta acest gans.

Aici avem nevoie de o lingurita de plastic, o seringa si un vas de recoltare pentru aminoacizi si unul pentru gans.

(Evitati metalul . Nu folositi linguri metalice sau vase metalice in manipularea aminoacizilor si gansului)

Adunam cu lingurita aminoacizii si cu seringa gansul de pe fundul vasului.

Recoltarea se poate repeta dupa o noua productie a gansului si aminoacizilor.

Dupa spalarea de cateva ori a gansului pentru a indeparta sarea din acesta, adaugam in apa plasmatica de deasupra gansului o lingurita din aminoacizii recoltati.

Intreaga procedura a spalarii o gasiti descrisa in materialul pdf downloadabil pe care il gasiti la linkurile de mai jos.

Documentatie Pdf pentru dispozitiv – in romana

Documentatie pdf pentru dispozitiv – in franceza

Aceasta apa plasmatica obtinuta, este gata pentru a fi folosita in dispozitivul nostru.

Odata efectuata cupa vietii (un pahar, o viata) … aceasta va produce mereu gans si aminoacizi pentru folosinta propriei familii si nu trebuie demontata niciodata.

Acesta este simbolul sufletului in lumea fizica.

Ajuta-ti prietenii impartasind aceasta informatie cu ei. Distribuie pe canalele tale preferate si aboneaza-te la blog, la canalul de youtube pentru a fi la curent cu noile aparitii.

Pentru libertate…

Lightworkerul tau eliberat

Eusebiu Voinea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.