La zece ani după ce şi-a patentat o metodă de succes pentru producerea de curent alternativ, Nikola Tesla declara că a inventat un generator electric care nu consuma niciun fel de combustibil. Pentru a fi pus în funcţiune, un asemenea generator nu necesita nicio o sursă externă de combustibil, cum ar fi, de exemplu, forţa aburului sau a apei. Pe data de 9 iunie 1902, ziarele New York Times şi New York Herald au publicat un articol despre Clemente Figueras, un „inginer forestier” care inventase un dispozitiv free energy de generare a electricităţii.
Ce înseamnă free energy?
Energie gratuită. Există modalităţi şi legi fizice specifice care permit manifestarea energiei în planurile fizice fără consum de carburanţi şi fără ca ceva să se piardă. În trecut, minţi strălucite precum Nikola Tesla, Viktor Schauberger, Robert Adams, John Searle, J. Bedini etc. au vorbit despre acest potenţial incredibil de generare a energiei gratuite şi chiar au construit dispozitive free energy care nu doar că nu poluează deloc ci, dimpotrivă, efectele utilizării lor sunt exclusiv pozitive, atât asupra mediului înconjurător, cât şi asupra întregii structuri a fiinţei umane.
Iata cateva exemple video de producere a energiei fara consumul vreunui combustibil:
Insa secretul este totusi invizibil in aceste filmulete. Si nu.. nu este vorba de o alimentare externa ascunsa.
Metodele sunt dezvaluite in cartea Manualul dispozitivelor free-energy
“Abordarea noastră este una foarte simplă: să realizăm un dispozitiv care să extragă energie cinetică de la aceste forţe deja existente în natură. Imposibil? Debarasaţi-vă de fizica învăţată în liceu. Veţi afla în sfârşit câteva soluţii oferite de cercetătorii de până acum! Recentele progrese înregistrate în domeniul supraconductorilor vor face ca multe dintre aceste soluţii să fie viabile din punct de vedere comercial. Unde sunt aceste dispozitive ingenioase? Înainte de a citi mai departe, întrebaţi-vă ce aţi face cu o cutie de free-energy. Anumite persoane influente ar spune că avem o potenţială criză socială. Am răspuns la întrebare…”
În „Manualul dispozitivelor free energy” (sinteză realizată de David Hatcher Childress) sunt prezentate schemele practice ale unor dispozitive menite să genereze energie gratuită, precum şi patentele unor invenţii geniale în acest domeniu (motorul cu magnet permanent, generatorul monobloc Faraday, generatorul Adams cu motor electric pulsatoriu, generatorul free energy homopolar, motorul magnetic Worthington etc.). Această carte este indispensabilă oricărui om de ştiinţă modern, precum şi experimentatorilor şi cercetătorilor preocupaţi de free energy.
V-aţi putea imagina un impozit pe gravitatie?
“Aspecte precum energia geotermală sunt gratis, dar costă mult să le canalizăm şi să le folosim. Generatoarele electrice obişnuite convertesc energia aburului sau a apei în tensiune cu un randament mult sub 100%. La aceasta se adaugă pierderile din reţeaua de distribuţie a energiei. La modul ideal, am avea nevoie de ceva care ESTE deja în jurul nostru, peste tot, ceva capabil să mobilizeze electronii (tensiunea) fără o conexiune mecanică prea complicată. V-aţi putea imagina un impozit pe GRAVITAŢIE? Dar pe câmpul electrostatic al Pământului … sau pe spaţiul „vid”?
Dezvaluiri de ultima generatie in Manualul Dispozitivelor Free Energy