Cine este Oreb zi Zeeb

Episodul trecut am privit asupra mult cinematografiatului subiect al armaghedonului, si am privit subiectul din punct de vedere al armei lui Ghedeon, de unde vine si denumirea tipului de razboi.

Daca intr-un tip de razboi psihologic, se foloseste o arma psihologica, finalizarea lui va duce tot catre o modificare psihologica a umanitatii.

Am ramas data trecuta la o intrebare cheie: Cine este Oreb si Zeeb?

 si probabil, …. in contextual evenimentelor de azi, vrei a stii decodificarea acestor doua nume care apar la finalul bataliei.

Daca nu ai vazut prima parte, numita Armaghedonul ca arma a lui Ghedeon, probabil ar fi bine sa o vezi inainte de a continua acest material.

Dupa ce “grupul de commando” al lui Ghedeon a provocat invalmaseala in tabara lui Madian, citim in judecatori cap 7, 25, ca oastea condusa de Ghedeon a

(Au) pus mana pe doua capetenii ale lui Madian: Oreb si Zeeb; au ucis pe Oreb la stanca lui Oreb si au ucis pe Zeeb la teascul lui Zeeb. Au urmarit pe Madian si au adus capetele lui Oreb si Zeeb la Ghedeon, de cealalta parte a Iordanului. (Judc.7:25)

Sa recapitulam cele 4 principii ale armei lui ghedeon.

(armaghedonul)

1 – Spionajul. Ghedeon se furiseaza impreuna cu PURA, tovarasul  sau in tabara madianitilor spionandu-i. Aude la usa unui cort cum un madianit povestea altui madianit un vis. Subiectul visului, cat si temerile provocate de istorisira acestuia, au dat de inteles lui Ghedeon ca este timpul sa actioneze. Primul pas al lui Ghedeon  – SPIONAJUL

2 – Pacaleala, inselatoria. Ghedeon imparte oastea lui de 300 de oameni in 3.. (cate o suta in fiecare ceata) oferind iluzia ca sunt 3 armate diferite venind din directii diferite si atacand diferit. In realitate ei faceau acelasi lucru.

3 – Propaganda. La semnalul dat, fiecare ostas a sunat din trambita, si au spart ulcioarele.

4 – Numaratul cadavrelor. Dupa ce a fost aplicata strategia armagheonului, invalmasala produsa a dus la uciderea madianitilor intre ei, luptandu-se unul cu altul decimandu-se singuri.

Textul nostru din Judecatori 7 , ne spune ca , S-au asezat jos si au privit.

Spre finalul bataliei apar insa doua nume de capetenii, Oreb si Zeeb.

Faptul ca astazi analizam acest text din punct de vedere ghematric, ne ajuta sa intelegem mai bine evenimentele anului 2020 petrecute pe intreaga planeta, si intelegem ca textul sacru nu reprezinta doar o poveste istorica, ci un principiu universal.

Acest fapt este evident cand observam principiul sau repetitiv in mai multe carti.

De exemplu, David zugraveste in psalmul 83 o imagine covarsitoare ce poate fi asociata si cu evenimentele anului 2020.  El vorbeste acolo de framantarea unor vrajmasi care inalta capul si fac planuri pline de viclesug. Insa dorinta lui David este ca acestia sa aiba soarta lui Oreb si Zeeb (vers 11).

Desemenea, ciclicitatea evenimentelor poate fi observata si la Isaia, unde spune in capitoluil 10 ca soarta asupritorilor va fi ca si, soarta lui Oreb (versetul 26).

Acum, ne intrebam, cine este, sau ce inseamna Oreb si Zeeb?

Dupa cum v-am aratat si in episodul trecut, vom analiza aceste nume prin cheie ghematrica a textului original ebraic.

Iata numele original

                                            

Asa dupa cum stiti, analizam literele ebraice prin sensul lor, exoteric, ezoteric si numerologic.

OREB – avem un alef, un vav , un resh si un bet.

Iar pentru zeeb avem un Vav, Zain, alef si Bet

Haideti sa le vedem acum insemnatatea.

OREB        אורב

Litera Sensul exoteric Sensul ezoteric cifra
Alef    Vita/Bou Tata 1
Vav Carlig Libertate 6
Resh Cap Recunoastere 20/200
Bet Casa Mama 2
      11
       

ZEEB – וזאב

Litera Sensul exoteric Sensul ezoteric cifra
Vav Carlig Libertate 6
Zain Arma/Sabie Posesiune 7
Alef Vita/Bou Tata 1
Bet Casa Mama 2
      7

Observam aici ca cele doua cuvinte se deosebesc printr-o singura litera, si anume, Resh si Zain.

Ambele exprima acelasi lucru si anume, notiunea de libertate exprimata prin litera Vav, si notiunea de familie exprimata prin mama si tata ale literelor alef si bet.

Lovitura data familiei nu este recenta. Militantii impotriva familiei hetero au devenit tot mai vehementi si in multe state au reusit sa obtina legiferarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex.

Cu alte cuvinte, mama si tata dispare, iar notiunea de familie se schimba in uniune sociala.

Atacul la libertatile fundamentale ale omului,  a fost la inceputul anului 2020 un act extrem de evident.

Oreb si zeeb  –  capeteniile asupritorului madianit, au atacat, familia, libertatatile, proprietatile si au calcat in picioare suveranitatea statelor prin nerecunoasterea acestui drept fundamental.

Cu alte cuvinte, arma lui Ghedeon a fost folosita in batalia dintre Suveranisti si Corporatisti. Unii vor sa redea suveranitatea si independenta statelor  descotorosindu-se de capusala corporatistilor, iar corporatistii vor sa nu scape din mana puterea prin care a controlat guvernele lumii ultimelor 3 secole.

Aflam insa din principiul exprimat in strategia lui Ghedeon, ca din invalmasala creeata, vor fi capturate in final doua capetenii.

Interesant este insa faptul cum este descries finalul celor doua capetenii oreb si zeeb

Sa recitim….

au ucis pe Oreb la stanca lui Oreb si au ucis pe Zeeb la teascul lui Zeeb.

Cu alte cuvinte, au ucis libertatea cu libertatea. Cei ce au atentat la libertatile fundamentale au fost privati de libertate.

Cei ce au gestionat gresit proprietatile au fost deposedati de ele.

Iar stramtorarea in care au intrat, ii determina la recunoastere (litera resh).

Stiu… acum ati dori sa identificati cele doua personaje descrise, cu oameni aflati in puncte cheie.

Nu voi folosi stirile actuale ce propaga un adevar mai mult sau mai putin, pentru ca suntem inca in acest razboi, iar trambita inca da semnale amestecate cu sunete de oale sparte. Vase goale, fake news.

Insa atunci cand privim detasat evenimentele care ne inconjoara, vom putea vedea deslusit ca oamenii din punctele cheie nu sunt decat niste instrumente in mana lui Oreb si Zeeb care reprezinta sisteme.

Sisteme care vor avea soarta descrisa anterior, pentru ca influenta Varsatorului incepe sa isi faca simtita prezenta din ce in ce mai mult, iar noua epoca isi pune amprenta din ce in ce mai apasat asupra umanitatii.

Epoca ce urmeaza a guverna umanitatea pentru urmatorii 2000 de ani va gestiona diferit libertatea si propietatea, pentru ca acestea fac parte din caracteristice de baza ale Varsatorului.

Daca vrei sa afli mai multe despre epocile zodiacale, vezi aici: https://gandesteliber.eumex.ro/?p=37106

Oamenii aflati in punctele cheie sunt ei insisi cuprinsi de sistem si desi politic dorim schimbarea lor, acest lucru continua sa ne mentina in caruselul iluziilor daca sistemul Oreb si Zeeb nu este inca prins, capturat si distrus.

Acest timp nu este departe.

Pentru ca Armaghedonul, ca arma a lui Ghedeon, va duce in final la capturarea acestui sistem numit Oreb si Zeeb.

Sunt Eusebiu Voinea

lightworker in Marea Fraternitate Alba, preocupat de Alchimie si antrenat in stiinte Kabalah, Si iti doresc eliberarea din sistemul prejudecatilor mentale, prin  instituirea unei guvernari personale bazata pe libertate si vointa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.