Ceremonia ceaiului – pentru indeplinirea dorintelor

Intr-un articol anterior am scris despre indeplinirea dorintelor prin puterea apei. Tehnica am testat-o personal si functioneaza, cu efecte extraordinare. Probabil intr-un articol viitor voi povesti experientele avute de-alungul vietii, si cum am acoperit harta viselor (dreemchart-ul) in numai 5 ani.

Astazi vreau sa va vorbesc despre ceremonia ceaiului, care se face asemanator cu tehnica paharului cu apa, insa amplificand efectul prin canalizarea intentiei facuta de puterea plantelor.

ceremonia ceaiului
Ati vazut probabil numeroase cani inscriptionate cu mesaje personalizate sau poate chiar ati facut o asemenea cana intr-un centru de cadouri personalizate. Ele nu fac altceva decat sa amprenteze intentiile celui ce foloseste acea cana, cu mesajul scris pe ea.
Totusi, o asemenea cana speciala o poti face singur acasa, in care sa iti amprentezi ceaiul preferat cu dorinta unor realizari personale.

Cum facem o cana magica pentru indeplinirea dorintelor?

1 – Alegeti o cana simpla, fara nici o floare, fara nici un mesaj. Poate fi chiar si un pahar, sau cana de sticla cu toarta. Alegerea va apartine.

2 – Realizati o spirala plana simpla din sarma de cupru pe marimea fundului de cana. Realizarea unei spirale plane ne-o explica dl inginer Eugen Bargaoanu in articolul „dispozitive de amplificare a vitalitatii„.

3 – Lipiti spirala pe fundul exterior al canii.

4 – Pe o foaie de hartie, scrieti mesajul care sa imprime continutul canii. Mesajul trebuie sa fie unul simplu, clar si care exprima o stare la timpul prezent, nu viitor. De ex: In loc de „vreau sa devin sanatos” – scrieti. : „sunt sanatos pe deplin si ma simt foarte bine”. In loc de a scrie, „vreau sa scap de datorii”, scrieti: „Sunt fara datorii”. In loc de a scrie „vreau un partener de viata iubitor”, scrieti : – „partenerul meu este cel mai iubitor”, etc.
Luati aceasta hartie cu mesajul scris si infasurati-o in jurul canii cu mesajul spre interior.
Observati?.. Daca mesajele personalizate scrise intr-un centru de inscriptionari, se realizeaza cu scrisul in exterior, noi facem acest mesaj care sa reflecte incarcarea interioara a continutului.
Daca sunteti siguri de ceea ce doriti sa tineti la distanta de voi, scrieti acest mesaj pe verso foii cu mesaj care de data aceasta, (dupa infasurare pe cana) va fi vizibil in exterior. De exemplu: „Boala sta departe de mine” sau, „datoriile nu fac parte din viata mea” sau, „fara partener nociv”, etc. Cred ca ai inteles ideea.
Totusi, pentru ca de multe ori nu prea stim sa formulam ceea ce dorim sa tinem departe de noi, su nu stim exact ce dorim sa respingem, de preferat este sa lasam foia simpla pe partea vizibila canii, lasand Universul sa ne ofere ceea ce stie El mai bine ca ne este de folos.

5 – Avand o asemenea cana, o putem folosi pentru ceremonia ceaiului despre care vreau sa va vorbesc.

Ceremonia ceaiului

1 – Alegeti ceaiul preferat. O categorie de ceaiuri bine si atent selectionate puteti gasi AICI.

2 – Puneti un vas cu apa pe foc, si cand apa fierbe, puneti ceaiul in apa. In timp ce se infuzeaza, trimiteti gandul vostru pozitiv meditand asupra ceaiului.

3 – Dupa infuzare (3-5 minute), turnati ceaiul in cana speciala cu mesaj.

4 – Puneti mainile in jurul canii la fel ca in tehnica paharului cu apa, si meditati asupra mesajului simtind emotia ca si cand dorinta ar fi indeplinita deja. Intrati in acea stare, acea emotie a implinirii dorintei.

5 – Dupa meditatia asupra ceaiului, savurati continutul incet si bucurati-va de gustul ceaiului si dorinta implinita.

Pentru libertate si dorinte implinite
Eusebiu Voinea - gandeste liber si creativ

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.