Cum sa faci ceea ce iti place si sa iubesti ceea ce faci?

De curand am intalnit un vechi prieten care imi povestea cum a fost intrebat de cineva „Care este scopul tau in viata si ce iti place sa faci”?
Spunea el, intrebarea aceasta m-a facut sa ma gandesc la ceea ce nu ma gandisem pana atunci. La o scurta relfectare am raspuns: „Scopul meu este de a ajuta cat mai multi oameni sa castige din propria lor pasiune facand ceea ce le place”.

Astfel, mi-a prezentat un plan de finantare extraordinar pe care doresc sa ti-l impartasesc si tie, dar inainte de aceasta vreau sa iti prezint o carte minunata:

puterea gandului si placerea de a creea

Învață să produci rezultate fără efort inutil

Odată ce ai învățat să folosești puterea gândirii creative, vei lua automat doar acele măsuri care îți aduc cele mai bune rezultate. Fără efort inutil! Economia sau orice alte obstacole care îi rețin pe majoritatea oamenilor nu mai trebuie să te afecteze. Poți învăța să îți creezi propriul mediu – propria prosperitate economică. Dacă urmezi recomandările prezentate aici, te vei descurca în toate situaţiile. Și totodată vei înţelege că obstacolele sunt de fapt oportunități ascunse.

„Intenția mea creativă e să te ajut să îți dai seama de adevăratele tale obiective profesionale și să te asist în realizarea tranziției de la punctul în care ești acum la cel în care ai vrea să fii. În paginile acestei cărţi voi împărtăși bucuros experiența și cunoștințele mele privind transformarea viziunilor, visurilor și dorințelor personale într-o realitate minunată!”
Dr. Robert Anthony

Câteva dintre temele abordate in carte:

– CE AI DE GÂND SĂ FACI CU RESTUL VIEȚII TALE?

– ÎNVAȚĂ SĂ ÎȚI DESCOPERI PROPRIILE RĂSPUNSURI

– FĂ UN INVENTAR MENTAL

– FERICIREA – E ÎN FIREA LUCRURILOR

– PARTENERUL TĂU TĂCUT DIN INTERIOR

– CE VEZI, ACELA VEI FI!

– UNEORI ESTE CHIAR CORECT SĂ GREȘEȘTI

– SUCCESUL ÎNSEAMNĂ SĂ LUCREZI INTENS LA CE TE PRICEPI

Începe procesul de transformare personală cu imaginea ta despre tine însuți. Nu lăsa părerile celor din jur să-ți dicteze acțiunile și drumul în viață. Conectează-te cu propriile dorințe și urmează planul stabilit chiar de tine. Învață cum să produci rezultate fără consum inutil de energie și mergi pe calea ta pentru o viață împlinită!

Cartea o poti gasi AICI, insa o informatie ceva mai structurata si presarata cu multe exercitii practice gasesti in cursul online complet „Gandeste liber si Creativ” care vine cu multe beneficii pentru tine.

Dar sa revenim. Spuneam mai sus de prietenul care mi-a prezentat un sistem extraordinar de finantare a proiectelor pesonale.
Daca ai vreo idee, ai un proiect care il consideri util societatii dar te lovesti de problema finantelor pentru a-ti vedea visul implinit, iti dau o veste buna: „Totul este posibil”.
Nu lipsa banilor este problema, ci lipsa ideilor creative.
Daca vrei sa afli detalii despre finantarea proiectelor tale, contacteaza-ma.
Deasemenea simte-te liber sa comentezi mai jos daca ai ceva de spus.

Pentru libertate
Eusebiu Voinea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.