LIVE si ON-LINE

Cursuri si workshopuri On-Line (webinarii)

Cand vointa ta se ciocneste de vointa celuilalt, castiga cel cu personalitatea mai puternica. Daca ne acordam dorintele unul cu celalalt totul se armonizeaza. In acelasi fel, armonizarea cu Universul face ca vibratia sa fie comuna si succesul sa te urmareasca pas cu pas Rezerva locul
Participa
Fiecare planeta are cantecul ei, traim in muzica sferelor dar nu o putem percepe cu auzul fizic ci o percepem energetic. Cum putem sa ne armonizam pentru a canta in marea orchestra a Universului fara a creea disonanta? Rezerva locul
Participa
Cum sa provoci si sa iti controlezei alchimia personala. Ce inseamna profitul si cum sa supravietuiesti intr-o lumea a controverselor intre adevar si minciuna, intre bine si rau.  Rezerva locul
Participa
Aparitia omului in Univers a fost subiectul cel mai controversat de-alungul vremurilor. Puterea Logosului, care a facut posibila aparitia omul pe pamant se propaga astazi in fiecare dintre noi. Cum o putem folosi ? Cum sa te imprietensti cu subconstientul si sa dezlegi lanturile sclaviei eliberand Creatorul din tine? Rezerva locul
Participa

Cum se desfasoara?

Cursurile si workshopurile Revelatio se desfasoara intr-o „sala de curs moderna si atipica” – CAMINUL TAU. Locul tau preferat de liniste si interiorizare.

Iti rezervi timp pentru asta ca si cum ai pleca de acasa la un eveniment important la care tii.

Te asezi comod in fata computerului, laptopului sau teledonului (pe care ai instalat in prealabil aplicatia anymeeting for android), iti iei un capucino, ceai sau suc si urmaresti activ lectia, putand interveni cu intrebari, sugestii, propuneri sau comentarii.

Conditii de participare

Gratuit – dar tot este nevoie de inscriere 🙂 . Dai pe butonul „participa” din dreptul evenimentului la care vrei sa participi, si lasi numele si emailul acolo pentru ca locurile sunt limitate chiar daca sunt on-line.

Platforma pe care transmitem are planuri diferite de tarifare (desi pentru tine e gratuit) si pentru aceasta este nevoie sa stim dinainte pe ce locuri mizam (5,10, 15, 50 sau 50 de locuri).

Apoi, important este sa si participi pentru ca un loc ocupat dar neonorat cu prezenta, ocupa locul altui participant care si-ar fi dorit sa ia parte la „intalnirea online” dar nu a putut, locurile fiind ocupate.

Pe de alta parte, o sala online cu locuri mai multe presupune costuri mai mari (evident, neplatite de tine) dar neparticiparea inseamna resurse risipite si o estimare a participarii necorespunzatoare.

In speranta ca am explicat suficient de clar, astept sa te inscrii la cursurile Revelatio pentru dezvoltarea ta trilaterala (mentala, personala, spirituala).

M-am inscris, dar ulterior a aparut o urgenta neprevazuta si nu mai pot participa. Ce e de facut?..

*Ideal ar fi sa anunti un prieten disponibil sa participe in locul tau. Faci astfel un cadou pretios si gratuit prietenului…

*Daca acest lucru nu este posibil, este important sa anunti anularea sau imposibilitatea participarii printr-un email simplu la eumex@eumex.ro cu subiectul „nu mai pot participa la webinarul cu tema xxx”.

*Daca nici acest lucru nu se intampla, singurul perdant esti tu.

*Nu beneficiezi de un material valoros oferit gratuit

*Nu realizezi conexiune sociala

*Semeni seminte ale ignorantei carora le vei culege roadele in propria ta viata

*Nu va cadea nici cerul nici pamantul din locul lui, nu va cadea nici guvernul si nici macar tu nu vei simti nimic deosebit fata de pana acum. Dar nici maimuta nu a simtit gustul bananei pana nu l-a incercat… apoi au ramas prieteni. 🙂

ATELIERE

Pentru a putea participa la ateliere („cercuri inchise”), este necesara o participare la cel putin 5 evenimente publice, (seminarii, webinarii – online, conferinte publice) organizate sub marca Revelatio.

Asta arata un interes fata de subiectele abordate de noi, si vei primi o invitatie, pentru ca accesul in camera virtuala se face pe baza de invitatie.

Ateliere viitoare

Evenimente trecute

banner event

afis brasov kabala bacau

Gandeste liber si creativ – HEINEKEN – 2014

Gandeste liber - heineken

Heineken - gnadeste liber si creativ

Vezi mai multe poze

Tabara Dacica – Danais – Capidava 2013 

Tabara capidava - pregatire de traseu

Tabara capidava - cataratul pe funie

 

Tabara capidaca- traieste ca un dac

Tabara capidava

Tabara capidava- traieste ca un dac

Vezi mai multe poze

Gandeste liber si creativ – Forte LIFE – 2013

Gandeste liber si creativ  - Forte life

Vezi mai multe:

Basmul de iarna 

Oraselul de vara – tiroliana Constanta

Tabara de vara –  Biertan 2013

Ma intereseaza comunitatea dvs si as vrea sa ma anuntati in legatura cu evenimentelor organizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.