Creativitatea la puterea X – Grupul

Ti-ai dori sa ai in jurul tau o armata de consilieri care sa iti analizeze problemele si sa te ajute sa iei cea mai buna decizie?
Ai simtit nevoia sa vorbesti despre dilemele tale cu cineva apropiat?
Te-ai intrebat de ce ideile tale bune nu le-ai putut concretiza, iar dupa un timp le vezi puse in aplicare de altcineva?

Suntem fiinte sociale, parte dintr-un Univers care

lucreaza impreuna. Celulele corpului tau lucreaza impreuna, se unesc, se divid, stabilesc procese si cand intra in conflict trimit creierului tau semnalul ca ceva se intampla. Tu simti o durere si ca atare actionei pentru ameliorarea ei. Mergi la farmacie si soliciti medicamentul minune. Odata administrat, „celulele din conflict” au gasit dintr-o data solutia salvatoare si ca urmare, durerea inceteaza.

In acelasi mod, conflictele interioare nasc conflicte exterioare ce se rasfrang asupra relatiilor de orice fel. Aceste conflicte trimit Universului semnalul ca avem nevoie de interventie „supranaturala”. O numim asa pentru ca iese din sfera normalului nostru la data respectiva, dar poate fi normal pe alt nivel. Astfel, GRUPUL formeaza o conexiune intre „celulele Universului”, gasind solutii creative la rezolvarea problemelor actuale.

Tema 10 din cursul „Gandeste liber si Creativ” prezinta metode creative de grup ce vor conduce uimitor la o deblocare a mintii individuale.

mentalism si taoism in grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.