Noua rasă de oameni, creată printr-un procedeu controversat poate face ca o persoana sa trăiasca 1.000 de ani fara probleme.

O noua rasă umană este în dezvoltare, un mix perfect între biologie și lumea digitală. Adepţii biotehnologiei se plasează la graniţa dintre vis și realitate, pentru că încearcă să updateze creierul, trupul şi natura umană în modalităţi ce sfidează limitele imaginaţiei, susţine un articol din publicaţia Vox.

De curand pe canalul tv Digi24 a fost difuzata o stire ce bulverseaza lumea, insa personal am vazut-o ca o mica incercare de a pune control asupra unei stiinte vechi, inca din Sumerul Antic, dar tinuta ascunsa de elitele lumii.

Faptul ca tot mai multa lume a „spart” codul „Tabulei de smarald” care contine secretul vietii vesnice, forteaza cumva elitele avide dupa control, sa manipuleze si aceasta complicand pentru omul de rand o tehnologie ce de fapt este la indemana oricui.

Despre acesta tehnologie la indemana oricui vorbesc in cursul „Limbajul Luminii„.

Cand am vazut stirea, nu m-am putut gandi decat la faptul ca inca de acum cca 150 de ani omenirea putea folosi GRATUIT energia electrica insa acest lucru dadea prea multa libertate maselor si era prea greu de controlat. Asa ca, elitele au cautat sa ascunda marea descoperire si sa inabuse viziunea celebrului inventator Nicolas Tesla.

Ulterior, masinile electrice au fost interzise pentru ca avea sa submineze marea afacere cu petrol a marilor companii de profil.

Astazi, nu vad prin acesta stire decat o incercare de preluare a controlului ducand simplitatea procedeului in zona obscura a tehnologiei inaccesibile omului obisnuit.

Daca vrei sa vezi reportajul video, vezi aici: VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.