Politica de confidentialitate

Datele solicitate
Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro) este operat de catre
Eusebiu Voinea,
– Trainer si coach,
– Antrenor mental si Maestru reiki.
– Practicant al cheilor ezoterice ale lui Solomon si al alchimiei.
– Vesnic antrenat in stiinte kabbalah si citire a chipului, inclusiv iridologie si armonizare energetica prin sunet, arome, culori si cristale.
– Initiat al ordinului Melkisedec
– Lightworker in Marea Fraternitate Alba

Prin intermediul blogului Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro) ofer cursuri si facilitez meditatii in planurile subtile pentru autocunoastere, autovindecare si descoperirea Sinelui, inclusiv ca detectiv in vieti anterioare.

Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

De ce avem nevoie de date
Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Exponate magazin (exponate.ro), in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.
Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
Pentru administrarea site-ului
Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
Pentru a va tine oferi articole relevante pentru care ati optat.

Ce vom face cu datele
Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate prin intermediul plughinului oferit de catre wordpres si mailchimp. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Informatiile colectate prin formularul de colectare al sitului Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro) sunt in perfecta siguranta. Nu furnizam datele dvs. tertilor si sunt folosite exclusiv pentru scopul expus anterior.
Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Cat timp pastram datele
Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro) prin email la adresa eumex@eumex.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Care sunt drepturile dvs.
In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa eumex@eumex.ro.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa eumex@eumex.ro. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.