Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro).

Site-ul Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro) este un blog personal operat de catre Voinea Eusebiu CNP 1730217360019 si are ca scop publicarea de articole privind convingerile personale prin revelatii si experimentari proprii. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul utilizatorulu

Deoarece situl nu vinde expres un produs, ci ofera informatie, orice colectare de date personale vor avea drept scop infomarea utilizatorului (adica a dvs), privind un nou articol, un nou curs sau eveniment organizat de asociatia Revelatio si Voinea Eusebiu. Va rugam sa va asigurati ca ati inteles specificatiile evenimentului organizat cat si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii de prezentare inainte de a lua o decizie.

In cazul in care evenimentul este cu plata, si ati facut rezervare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris organizatorul ca renunta la rezervare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, cu cel putin 3 zile inainte de eveniment.

Administratorul blogului Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente sau erori de scriere. Atentie: Unele fotografiii au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt relevante pentru evenimentul respectiv.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declaratie ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Gandeste Liber(gandesteliber.eumex.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email eumex@eumex.ro