Vaticanul îl sprijină pe Donald Trump în lupta sa cu forțele răului

Pentru cei care inca nu inteleg faptul ca suntem intr-un razboi mondial, un alt fel de razboi, un razboi al armaghedonului va rog sa consultati scrisoarea deschisa trimisa de fostul nunțiu papal în SUA , catre presedintele americand Donald Trump.

Gasim in cadrul acestei scrisori, notiuni ca „Biserica adâncă”, și „statul adânc”. Pe undeva tradus in societatea noastra romaneasca, ca „stat paralel”.

Scrisoarea trimisa lui Trump vrea sa exprime sprijinul oferit si sa ofere incurajare in lupta sa contra fortelor raului.

Gasim de asemenea in cadrul acestei scrisori notiuni ca „fii luminii” si „fii intunericului”. Sa fie pura intamplare?..

Textul intreg al scrisorii il puteti consulta in format PDF AICI

O parte a acestei scrisori o puteti citi mai jos asa cum ne este prezentata de lifesitenewes.ro

În societate, domnule președinte, aceste două realități opuse coexistă ca dușmani eterni, la fel cum Dumnezeu și Satana sunt dușmani eterni. Și se pare că copiii întunericului – pe care îi putem identifica cu ușurință cu starea profundă, pe care o opuneți cu înțelepciune și care înfăptuiește cu înverșunare război împotriva voastră în aceste zile – au decis să își arate cărțile, ca să zic așa, dezvăluindu-și acum planurile . Par a fi atât de siguri că au deja totul sub control, încât au lăsat deoparte acea circumspecție, care până acum își ascunduse cel puțin parțial adevăratele intenții. Investigațiile deja în curs vor dezvălui adevărata responsabilitate a celor care au gestionat situația de urgență Covid nu numai în domeniul îngrijirii sănătății, ci și în politică, economie și mass-media.

Vom descoperi, de asemenea, că revoltele din aceste zile au fost provocate de cei care, văzând că virusul dispărește inevitabil și că alarma socială a pandemiei se scade, au fost nevoiți să provoace tulburări civile, deoarece acestea ar fi urmate de represiune care , deși legitim, ar putea fi condamnat ca o agresiune nejustificată împotriva populației.Același lucru se întâmplă și în Europa, într-o sincronie perfectă. Este destul de clar că folosirea protestelor stradale este esențială pentru scopurile celor care ar dori să vadă pe cineva ales la viitoarele alegeri prezidențiale care întruchipează obiectivele statului profund și care exprimă aceste obiective cu credință și convingere. Nu va fi surprinzător dacă, în câteva luni, aflăm din nou că ascunse în spatele acestor acte de vandalism și violență, există cei care speră să profite de la dizolvarea ordinii sociale, pentru a construi o lume fără libertate: Solve et Coagula, după cum învață adagiul masonic.

Deși poate părea neconcordant, aliniamentele opuse pe care le-am descris se regăsesc și în cercurile religioase. Există păstori fideli care au grijă de turma lui Hristos, dar există și infideli mercenari care încearcă să împrăștie turma și să predea oile pentru a fi devorate de lupii râvnitori. Nu este surprinzător faptul că acești mercenari sunt aliați ai copiilor întunericului și urăsc copiii luminii: la fel cum există o stare adâncă, există și o biserică profundă, care își trădează îndatoririle și se îndepărtează de angajamentele sale adecvate în fața lui Dumnezeu. Astfel, Vrăjmașul Invizibil, cu care se luptă buni conducători în treburile publice, este luptat și de păstorii buni din sfera ecleziastică. Este o bătălie spirituală, despre care am vorbit în recentul meu recurs, care a fost publicat pe 8 mai.

Pentru prima dată, Statele Unite au în tine un Președinte care apără cu curaj dreptul la viață, care nu se rușinează să denunțe persecuția creștinilor din întreaga lume, care vorbește despre Isus Hristos și despre dreptul cetățenilor la libertatea de cult.

Participarea dvs. la luna martie pentru viață și, mai recent, proclamarea dvs. din luna aprilie ca lună națională pentru prevenirea abuzului asupra copiilor, sunt acțiuni care confirmă ce parte doriți să luptați Și îndrăznesc să cred că amândoi suntem de aceeași parte în această luptă, deși cu arme diferite.

Din acest motiv, cred că atacul la care ați fost supus după vizita dvs. la Altarul Național al Sfântului Ioan Paul al II-lea face parte din narațiunea mediatizată orchestrată care urmărește să nu lupte împotriva rasismului și să aducă ordine socială, ci să agraveze dispozițiile; nu pentru a aduce dreptate, ci pentru a legitima violența și criminalitatea; nu pentru a servi adevărul, ci pentru a favoriza o facțiune politică.

Și este neconcordant că există episcopi – precum cei pe care i-am denunțat recent – care, prin cuvintele lor, dovedesc că sunt aliniați de partea opusă. Aceștia sunt subsecventi statului profund, globalismului, gândirii aliniate, la Noua Ordine Mondială pe care o invocă din ce în ce mai des în numele unei frății universale care nu are nimic creștin în acest sens, dar care evocă idealurile masonice ale celor care vor domina lumea alungându-l pe Dumnezeu din curți, din școli, din familii și poate chiar din biserici.

Poporul american este matur și a înțeles acum cât de mult mass-media nu vrea să răspândească adevărul, ci caută să-l tacere și să-l denatureze, răspândind minciuna care este utilă în scopurile stăpânilor lor.Cu toate acestea, este important ca cei buni – care sunt majoritatea – să se trezească din slăbiciunea lor și să nu accepte să fie înșelați de o minoritate de oameni necinstiți, cu scopuri de neconceput. Este necesar ca binele, copiii luminii să se reunească și să își facă vocea auzită. Ce cale mai eficientă de a face acest lucru, domnule președinte, decât prin rugăciune, de a cere Domnului să vă protejeze, Statele Unite și întreaga umanitate de acest atac enorm al dușmanului? Înainte de puterea rugăciunii, amăgirile copiilor întunericului se vor prăbuși, comploturile lor vor fi dezvăluite, trădarea lor va fi arătată, puterea lor înspăimântătoare se va sfârși în nimic, adusă la lumină și expusă pentru ceea ce este: o înșelăciune infernală.

Domnule președinte, rugăciunea mea este întotdeauna îndreptată către iubita națiune americană, unde am avut privilegiul și onoarea de a fi trimis de Papa Benedict al XVI-lea în calitate de Nunțiu Apostolic. În această oră dramatică și decisivă pentru întreaga umanitate, mă rog pentru tine și, de asemenea, pentru toți cei care sunt alături de tine în guvernul Statelor Unite. Am încredere că poporul american este unit cu mine și cu tine în rugăciunea către Dumnezeul Atotputernic.

Unită împotriva Inamicului Invizibil al întregii umanități, te binecuvântez pe tine și pe Prima Doamnă, iubita națiune americană și pe toți bărbații și femeile de bună voință.

+ Carlo Maria Viganò

Arhiepiscop Titular din Ulpiana

Fost Nunțiu Apostolic în Statele Unite ale Americii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.