Atelierul intelepciunii

atelier intelepciune
De unde venim si inspre ce ne indreptam?
De ce suferim si care este rolul suferintei?

Inteleptii vorbesc despre percepțiile noastre ca fiind opuse lumii reale, a lumii care cu adevărat există. Cu ajutorul Ințelepciunii putem pătrunde în sistemul forțelor ascunse.

Există anumiți oameni care au sentimentul că ceva lipsește din viețile lor, că trebuie să fie ceva mai mult decât au și experimentează. Acest sentiment îi conduce către rădăcina vieții.

Ulterior, un punct din inimă este trezit în ei de către Creator, iar prin intermediul acestuia ei descoperă adevarata Ințelepciune si o imbratiseaza. Fiecare dintre noi are un punct în inimă, dar acesta este trezit în fiecare persoană în moduri diferite. Acest punct din inima se numeste „dorinta de spiritualitate”. În vremurile antice existau doar cateva, însă în vremurile noastre din ce în ce mai mulți oameni simt această chemare către spiritualitate.

Un mare intelept explică faptul că acest punct în inima unei persoane, o conduce către întrebarea „Care este semnificația vieții mele?”, iar inima este suma tuturor dorințelor noastre. Cea mai puternică dintre acestea este tânjirea după spiritualitate și este însuși punctul din inimă. Acest punct urgentează conexiunile cu ceilalți, conducand sufletul pentru a fi format prin intermediul unității.
Având intenția de a ne ușura drumul, Inteleptii au descris în cărțile lor, propria urcare către Corectia Finala, numita in religie „Mantuire”. (Gmar Tikun) și ascensiunea lor către Creator. Cu ajutorul lor descoperim aceasta nesfârșită plăcere care se află dincolo de existența noastră fizică.

Daca simti chemarea spre acesta Intelepciune Milenara, prietenul meu a creeat un atelier virtual prin care poti experimenta si tu ceea ce nu se poate explica prin cuvinte.

Pentru a te putea conecta, si patrunde in camera virtuala a atelierului, ai nevoie de un soft (TeamTalk) pe care sa il instalezi pe computerul tau. Atat softul cat si instructiunile de instalare, le gasesti accesand butonul de mai jos.

team talk

Pentru libertate
Eusebiu Voinea
Eusebiu Voinea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.