Tehnica paharului cu apă pentru îndeplinirea dorințelor

La fel ca si in „ceremonia ceaiului”, aceasta tehnica functioneaza incredibil asupra noastra.

Autorul tehnicii paharului cu apă, Jose Silva, a devenit faimos în întreaga lume datorită dezvoltării unui complex de traininguri psihologice a căror „ingredient” principal era intuiția.

Tehnica paharului cu apă a lui Jose Silva:

Algoritmul aplicării
Scrieți pe o bucată de hârtie un gând

De exemplu: “Sunt o persoană fermecătoare. Eu radiez farmec. Radiez dragoste, si o ființă luminoasă. Eu atrag oamenii”. etc.

Luati un pahar cu apa si puneti-l pe această bucată de hârtie.

Frecați palmele, imaginați-vă că aveți între palme un cheag dens asemeni unui balon. Aceasta este energia dvs. Aranjați palmele pe părțile laterale ale paharului, fără să-l atingeți. Repetați cu voce tare sau în sinea voastră, în mod conștient și cu convingere acest gând, închipuindu-vă sensul lui. Apoi beți apa. Faceți acest lucru dimineața, după trezire și seara înainte de culcare. Intenția dvs. se va realiza.
Această tehnică funcționează foarte puternic.

Formularea gândurilor
Puteți aplica orice fel de gânduri. Insa aveti grija ce va doriti si la ce aspirati in mod special. De exemplu, dacă aveți deja o pereche, înlocuiți “Eu atrag …” cu “oamenii mă simpatizează” sau “am un aspect plăcut, arăt atrăgător/oare și în fiecare zi tot mai bine și mai bine.” Veți fi foarte surprinsă să vedeți cât de repede reacționează realitatea.
Nu trebuie să folosiți particula “nu”. Gândul trebuie să fie vivifiant. Și fără dorințe abstracte și cuvinte multe. Totul ar trebui să fie concis și îndreptat spre același scop. Dacă aveți mai multe obiective, este de dorit ca pentru fiecare pahar de apă să aveți doar câte unul. De exemplu, astăzi lucrați cu un scop, mâine cu altul. Sau dimineața cu unul și seara cu altul.
Și, în cazul în care gândirea este orientată spre însănătoșire, apa devine vindecătoare – ea dobândește proprietățile medicamentului pentru boala pe care intenționați să o tratați. Originea apei sfințite este similară.

Bucata de hârtie are și ea propriile funcții

1. În primul rând, atunci când nu doar spuneți gândul, ci și îl scrieți, el capătă o putere suplimentară.
2. În al doilea rând, chiar și un singur cuvânt încleiat pe un recipient cu apă, încarcă apa cu informația conținută în acest cuvânt.
Clusterele care se vor forma, pot fi observate la microscop după congelare. Experimentele au arătat că astfel de cuvinte ca “te iubesc”, “mulțumesc”, “bună ziua”, dau naștere unor fulgi de o frumusețe divină iar cuvintele negative – unor țurțuri hidoși. Un rol important îl joacă intenție omului care conștientizează cuvântul atunci când îl scrie și-l lipește de vas.

Energia mâinilor

Energia mâinilor crește și localizează intenția dvs., ducând la încărcarea rapidă și eficientă a apei. Informația înregistrată în apă se va răspândi în tot corpul și va orienta biocâmpul spre radierea intenției specificate. Nu vă faceți griji dacă nu simțiți deocamdată cheagul de energie. Nu vă reușește acum – veți reuși după o săptămână de antrenament. Pe lângă asta, apa nici nu are nevoie de un impact puternic. Poate fi suficient să puneți paharul între palme.

Așa dar, dvs. dețineți o tehnică puternică. Tehnica paharului cu apă este simplă și nu necesită abilități de lucru cu energia. Experimentați!

Puterea apei

In fiecare picatura de apa de izvor se afla mai multa energie decat poate produce in prezent o centrala electrica de dimensiune medie. APA – fundamentul vietii. Totusi, cat de des ne oprim pentru a observa adevarata sa importanta, adevarata sa natura? Dar ce este aceasta minunata substanta, incolora, insipida, inodora, care ne potoleste setea cum nu o face niciun alt lichid? Daca am intelege cu adevarat natura esentiala a apei – o substanta vie – nu am trata-o cu atata brutalitate, ci am avea grija de ea ca si cand viata noastra ar depinde de ea, ceea ce se si intampla.

Viktor Schauberger, un geniu care a combinat spiritul sau de observare a Naturii cu intuitia sa brilianta si cu inteligenta sa ascutita a studiat apa toata viata – de la izvoarele de munte pana la cursurile raurilor si de la sursele de apa din gospodarie pana la centralele hidroelectrice – dezvoltand teorii profunde si diferite radical de curentul general despre aceasta forma de energie, lucru care i-a si adus numele de Vrajitorul apei.

Conform lui Schauberger, apa se aseamana cu sangele din organism – cea mai importanta substanta datatoare de viata si generatoarea energiei de pe planeta. Totusi, daca este manuita gresit, cu ignoranta, ea devine bolnava afectand oamenii, animalele si plantele cauzand slabiciune fizica, iar in cazul oamenilor ea produce si deteriorarea morala, mentala si spirituala.

In cartea „Vrajitorul apei”Schauberger ofera informatii despre:

– pulsatia naturala a apei si cum poate fi ea mentinuta;

– cum diferente minuscule ale temperaturii apei influenteaza functionarea naturala a apei in pamant, in plante si in rauri;

– conversia naturala a apei sarate in apa proaspata;

– consecintele sterilizarii si clorinarii apei

Teoriile lui Viktor Schauberger permit noi abordari privind gestionarea corecta din punct de vedere natural sau „naturalist” a apei. Aceasta cuprinde tratarea, depozitarea si transportul apei prin niste mijloace care sa promoveze autopurificarea sa, precum retentia si sporirea energiilor naturale si sanatatii sale. In aceasta carte este examinata relatia stransa dintre apa si padure (ca producator, si nu consumator de apa). Totodata este tratata problema salinitatii solului, precum si modul in care aceasta se produce prin supraexpunerea solului la radiatiile solare prin despadurire si practici agricole defectuoase. Gratie descoperirii radicale si complet noi a aparitiei si functionarii stratului de apa freatica in raport cu temperatura solului, descoperire ce ii apartine lui Viktor Schauberger, exista recomandari si sfaturi pentru evitarea si depasirea acestora.

Ca organism natural, apa se formeaza si functioneaza conform legilor si geometriei Naturii; geometria Naturii nu prezinta niciunul dintre elementele liniei drepte, cercului si punctului, care alcatuiesc baza artefactelor mecanice si tehnologice moderne. Reflectand constanta principala a Naturii, anume aceea a schimbarii si transformarii continue, vortexul (vartejul) intruchipeaza aceasta forma de miscare deschisa, fluida si flexibila. Studiind vortexul care are loc in mod natural in apa curgatoare si in aer sub forma cicloanelor si tornadelor, Viktor Schauberger si-a dezvoltat teoriile cu privire la implozie. Prin cercetarea si dezvoltarea acestor teorii el a reusit sa produca apa de o calitate asemanatoare celei de izvor si sa genereze energii considerabile in apa si aer.

vrajitorul-apei

Comments

  1. Cat timp simti ca este necesar. Unii o pot spune o singura data, cu convingere si simt imediat un sentiment de implinire, ca si cum dorinta e ca si realizata. Altii, au nevoie de un timp mai indelungat pentru a-si tot repeta dorinta, pana simt acel sentiment de implinire. Asta se datoareaza modului in care noi ne privim pe noi insine si increderea pe care o avem in noi insine. Un om cu o slaba imagine de sine, va avea nevoie de mai mult timp repetandus-si dorinta. In timp ce alti cu o stima de sine ridicata, au si o vibratie energetica mai ridicata si evident mai puternica.

  1. In articol este scris ce se face cu apa. Dupa ce se impregneaza cu dorinta, adica incarcarea cu energie prin metoda mainilor descrisa in articol, apa se bea.
   Hartia, este doar un suport la indemana pentru a efectua acest exercitiu. Indicat ar fi ca acea hartie sa fie prinsa cu un bold pe o placa de pluta, poliester, etc, ca sa o puteti vedea zilnic si astfel in gand rostiti mereu dorinta involuntar, atunci cand vedeti hartia. Insa in acest caz exista riscul ca acel gand al dvs care poate fi de natura intima, sa fie vazut de apropiatii dvs care va sunt in preajma. Daca nu doriti acest lucru, hartia o puteti pastra intr-un loc sigur si intim al dvs, iar dupa indeplinirea dorintei poate fi arsa, ( daca doriti sa o trimiteti in aer, in sus, oferindu-i o valoare ascendenta, sau distrusa in apa si varsata pe pamant, daca vreti sa o trimiteti in jos, oferindu-i o valoare descendenta, situandu-va pe dvs deasupra ei).
   Totusi, important este ritualul care materializeaza dorinta. Mai putin ce vom face cu hartia.
   Sper ca am ajutat…
   Cu multa stima, d-na Liliana

  1. Buna ziua ma bucur ca vam descoperit. eu am bioenergie, am o intuitie mare, vreau sa va intreb daca pot cere bani?,sanatate sa apropie cineva de mine? multumesc frumos!

   1. Draga Ana. Succes in tot ceea ce faci..
    Nu pot spune eu daca poti cere sau nu bani. Depinde care este intentia ta. Totul tine de intentie nu de actiunea in sine. In plus.. intuitia iti va spune ce trebuie facut.
    O zi frumoasa si cu scop

    1. Bună ziua!As vrea sa aplic aceasta tehnica pentru a cere însănătoșirea copilului meu,el nu o poate aplica singur.Credeti că e posibil?Apa ar trebui s-o bea el sa eu,care aplic tehnica?Multumesc

     1. Parerea mea este ca atata timp cat dorinta este a dvs, intregul proces..vizualizare mentala, focalizarea gandului, consumul apei.. ar trebuie facut de dvs.
      Este dorinta dvs.. nu a lui. Desi poate fi si a lui, si sa fie dorinta comuna, cererea este a dvs.
      Incarcati-o cu emotie puternica si vizualizarea rezultatului si… primit darul Universului.

 1. Buna ziua, as dori sa stiu, gandul este format din spre ex:
  Sunt o persoana pozitiva.
  Sau
  Sunt o persoana pozitiva, atrag energia pozitiva, gandesc pozitiv s.a.m.d
  Adica sunt mai multe expresii sau doar o singura expresie la modul: Sunt, Gandesc, Atrag etc.
  Sper ca m-am facut inteles.
  Multumesc

  1. Cu cat fraza este mai simpla cu atat mai bine. „Cerinta” sa se rezume la un singur lucru clar. Apoi… in alta ocazie puteti schimba cerinta..
   Important este ca dorinta, gandul sa se focalizeze pe un singur lucru clar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.