Au intrat pe scenă pentru a-şi începe reprezentaţia, dar au uimit juriul si publicul cand luminile s-au stins.


O trupa de pantomima din Siberia participă la concursul „Britain’s Got Talent” – ediţia 2015 avand nevoie de un translator pentru a împărtăşi juriului care va fi momentul lor artistic din concurs. De ce? Reprezentaţia trupei UDI avea să surprindă prin spectaculozitatea ei cu un moment special pe care nu avem ocazia să îl vedem în fiecare zi. Membrii trupei l-au avut ca purtător de cuvânt pe prietenul lor Oleg, un tip care a făcut introducerea de rigoare prezentându-i pe cei ce aveau să surprindă atât juriul cât şi publicul din sală.

După ieşirea lui Oleg din scenă, luminile s-au strâns instantaneu şi din întuneric a apărut o siluetă umană de culoare albastră care pe un fundal muzical bine ales a început să interpreteze o coregrafie originală. Pare ca o poveste redată cu multă expresivitate prin intermediul luminilor şi umbrelor.

La un moment dat în scenă apare o nouă siluetă, de această dată de culoare roşie, după care urmează o adevărată înfruntare ce simbolizează lupta dintre bine şi rău. Finalul reprezentaţiei ne arată cum siluetele se dezintegrează într-o impresionantă explozie de confetti. Nu e de mirare că acest moment a primit patru de DA, fiind considerat ca fiind „unul dintre cele mai bune lucruri pe care membrii juriului l-au văzut vreodată” – aşa cum a subliniat pe drept Alesha Dixon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.