Tipare ale gandirii

puterea gandului activTu cum gandesti? Activ sau pasiv. Am fi usor tentati sa dam un raspuns pe baza emotiilor. Insa pe cat se pare de logic, pe atat de ireal ne comportam.

Pe baza Piramidei nevoilor oamenilor dupa motivatie elaborata de Abraham Maslow, Robert Dilts a conceput o alta piramida, numita Piramida nevoilor neurologice ale schimbarii: Obtinerea unui rezultat este posibila atunci când cele mai multe elemente care apartin diferitelor niveluri mentale sunt convergente. Cu cât conditiile de la baza nu sunt îndeplinite cu atât mai putin probabila este reusita gândirii pozitive.

In tema 4 din cursul „Gandeste liber si Creativ” vom puncta cei 5 pasi propusi de Robert Dilts pentru a putea ajunge la SCOPUL PROPUS prin puterea gandului.
Vom discuta in aceasta tema despre tipare constructive si distructive din punct de vedere al naturii inconjuratoare. Influenta lor asupra noastra si modul in care ne raportam la ele. In aceasta tema vom descoperi prin exercitiu practic care emisfera cerebrala este mai dezvoltata in cazul tau si ce tip de mentalism ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.