Cum sa obtii puterea clarviziunii?

Inca de pe timpul lemurienilor, cel de-al treilea ochi a reprezentat „poarta catre cunoastere”.
Situat in lobul fruntal, chakra ajna ofera initiatului clarviziune si cunoasterea tainelor naturii, una dintre cele mai fascinante și mai puțin înțelese facultăți umane privind perceptia extrasenzoriala.

În zilele noastre, mulți cercetători vor să afle mai multe despre această abilitate, care apare la mulți oameni, dar nu poate fi explicată pe deplin. C. W. Leadbeater, el însuși un clarvăzător cu puteri remarcabile,

discută acest subiect interesant in cartea CLARVEDEREA

Leadbeater nu scrie pentru cei care nu cred că există clarviziune, nici nu încearcă să-i convingă pe cei care au îndoieli în această privință. Lucrarea de față se adresează persoanelor mai mult instruite care știu că există clarviziune și sunt îndeajuns de interesate de acest subiect încât să se bucure să afle informații despre metodele și posibilitățile clarviziunii; totodată, toate informațiile cuprinse în cartea CLARVIZIUNEA sunt rezultatul unor cercetări și experimente minuțioase și chiar dacă unele dintre puterile pe care le descrie Leadbeater s-ar putea să vi se pară ieșite din comun, autorul nu scrie despre niciuna pe care să nu o fi văzut-o el însuși exemplificată.

Capitolele cărții aduc răspunsuri la cele mai importante întrebări legate de fenomenul de clarvedere:

1. Cum trebuie să înțelegem clarviziunea?

2. Cum identificăm momentele de clarvedere și cum le deosebim de alte procese mentale?

3. Care sunt metodele prin care ne putem extinde simțurile fizice?

4. Cum accesăm în mod controlat planul astral?

5. Ce posibilități ni se pot deschide odată cu fenomenul de clarviziune?

Prezenta carte a fost publicată pentru prima dată în 1899; prin urmare, s-ar putea să conțină referințe științifice și informații care, în lumina descoperirilor științifice moderne, nu mai sunt relevante. Chiar și așa, materialul de bază nu și-a pierdut nimic din valoare, motiv pentru care cartea a avut nenumărate ediții și continuă să trezească interesul cititorilor.

Lucrarea se adresează persoanelor instruite care știu că există clarviziune și sunt îndeajuns de interesate de acest subiect încât să se bucure să afle informații despre metodele și posibilitățile clarviziunii.

Daca te intereseaza acest subiect, poti gasi cartea AICI

Un alt mod de a lucra cu puterea gandului, putere latenta aflata in tine poti afla din cursul „Gandeste liber si Creativ” special pregatit pentru cei ce vor sa avansese rapid in dezvoltarea lor personala lucrand cu Sinele interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.