Ce ascund piramidele?

Stiu, deja te-ai dus cu gandul la Marea piramida de la Gizeh, Egipt – cunoscuta ca „Piramida lui Keops”.Si totusi, nu este nici singura si NICI CEA MAI MARE piramida descoperita pe Terra.

gizehConsiderata una din cele 7 minuni ale lumii, piramida lui Keops a atras privirile multora dintre noi, insa aceasta pare mai mult a fi o derutare „strategica” a „privirii” concentrandu-ne pe un element faimos si pierzand din atentie alte „minuni” de acest fel.

Un complex asemanator de piramide se afla in ruinele anticului oras Teotihuacan teotihuacan aflat langa Mexic. Cercetatorul american Hughes Hollister jr si fizicianul Nassim Haramein evidentiaza topografierea edificiilor principale: Piramida Soarelui, Piramida Lunii, Piramida lui Quetzalcoatl etc. Ei atrag atentia asupra proportiilor distantelor relative dintre aceste edificii care descriu intr-un anumit mod, oribitele sistemului nostru solar, inclusiv ale planetelor Neptun si Pluto care in astronomia moderna au fost descoperite abia in anul 1846 si respectiv 1929.
Cum se face ca acesti oameni de acum cateva mii de ani stiau de existenta tuturor planetelor sistemului nostru solar, ba inca le-au calculat si distantele oribitale, demonstrand detinerea unor cunostinte extrem de complexe?

Un alt complex format din zeci de piramide se afla in China la aproximativ 25-35 km nord-vest de Xi’an, pe campiile Qin Chuan din Provincia Shaanxi. Acolo se afla cca 38 de piramide inca necunoscute occidentalilor deoarece autoritatile comuniste din aceasta tara considera formatiunile piramidale ca fiind contructii ale unor zei antici si le pastreaza in cel mai mare secret. Aceste piramide au varful plat si sunt mai asemanatoare ca forma cu piramidele din Teotihuacan. In acest complex se afla o piramida antica mai mare decat cea din Gizeh, Egipt si este cunoscuta ca „Piramida Alba”. Primele mentiuni ale acesteia au aparut in anii ’40, cand pilotul britanic james Gausmann a relatat prezenta probabila a acesteia langa orasul Xi’an. Accesul arheologilor occidentali a fost restrictionat pentru o mare perioada de timp, insa recent, cand restrictiile au fost ridicate, acestia au scos la iveala numeroase alte monumente antice.

Un alt complex piramidal se afla in Guatemala.
Vechea civilizatie Maya, ramane in continuare plina de mistere. Oamenii de stiinta au esuat in dezlegarea multor secrete ale acestei culturi, precum piramidele, hieroglifele sau cunostintele despre astrele ceresti. Orasul mayas Tikal din Guatemala a constituit ultima mentiune istorica a unei asezari maya in anul 869 d.h.
Si aici, se remarca faptul ca cei care au realizat complexul piramidal de la Tikal posedau cunostinte astronomice avansate, aici fiind unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Aranjarea piramidelor principale imita perfec dispunerea stelelor din constelatia Pleiadelor.
In 2009, un vast complex de piramide mayase a fost descoperit la Mirador, Guatemala. Acesta fiind complet acoperit de vegetatia junglei, confirma dr. Richard Hansen, arheolog la Idaho State University si ar avea marimea uriasa a orasului Los Angeles din zilele noastre.

De asemenea, piramide uriase acoperite de straturi groase de zapada au fost identificate in Antarctica.

Contructia acestora ar fi putut avea loc atunci cand teritoriul Antarcticii era o zona cu o clima mult mai uscata si mai calda, ele fiind estimate ca avand o vechime mult mai mare decat piramidele din Egipt.

Si in Europa au fost descoperite piramide si chiar in ROMANIA.
Profesorul universitar Ioan Ticlean afirma mai in gluma mai in serios ca „Noi am invatat egiptenii sa faca piramidele”.El vine cu argumente stiintifice in favoarea tezei conform careia

Varful Toaca din Masivul Ceahlau este in realitate o piramida.
El afirma faptul ca din punct de vedere geografic, varful Toaca este construit in partea inferioara dintr-un trunchi de piramida continuat cu un varf piramidal tesit. Are o baza perfect patrata cu latura de 296 metri iar inaltime totala fiind de 107 metri. Unghiul pantei pe partea de nord a varfului este de 52 grade, acelasi ca si la faimoasa piramida a lui Keops.

In europa, unele piramide sunt de dimensiune mai mica, cum ar fi cele din insulele Tenerife, Spania, mai exact in localitatea Guimar sau din sudul Frantei la Falicon.

O decoperire uimitoare a fost facuta de curand in Bosnia-Hertegovina, unde au fost remarcate mai multe piramide care erau complet acoperite de pamant si vegetatie. Descoperirea a fost facuta de dr Sam Semir Osmanagich, membru al Academiei Ruse pentru Stiinte Naturale. Datele privind aceaste descoperiri sunt uimitoare si foarte recente.
Piramidele sunt in mod evident artificiale, iar cea mai inalta dintre ele este de 220 metri, fiind cea mai mare piramida dintre cele cunoscute pe planeta pana acum.
Aceste piramide sunt orientate cu foarte mare precizie pe directiile cardinale, iar solul care le acopera, conform analizelor cu radiocarbon ar avea o vechime de 12.000 ani. Senzatie face descoperierea unei echipe de fizicieni care au detectat o raza de energie de o natura necunoscuta pentru tehnologia actuala, care este emisa in mod continuu din varful celei mai mari piramide, iar aceasta raza de energie emite un sunet specific de rezonanta. In 2011 s-a detectat faptul ca labirintul subteran este complet ecranat fata de radiatiile exterioare. In adancime au fost descoperite camere, si un lac ce au un nivel de ionizare de 43 ori mai marei decat cel obisnuit.

Cred ca merita sa ne intrebam acum: Cine a realizat toate aceste constructii gigantice care sunt atat de asemanatoare intre ele si care sunt raspandite peste tot in lume?

Istoria pe care o stii este cea care au dorit altii sa o stii.
Tu insa, GANDESTE LIBER SI CREATIV. Foloseste-ti Puterea Gandului pentru a disloca muntii din locul lor.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.