De ce se doreste mutarea Sfinxului din Bucegi?

Duminica, 25 octombrie 2015 la emisiunea „Romania Te Iubesc” s-a tras alarma privind mutilarea Parcului Natural Bucegi prin intentia de a se muta Sfinxul din locul lui, celebrul monument natural aflat langa „Babele” din masivul Bucegi.

Ce se afla in spatele acestei intentii?

Te rog sa te asezi comod si sa citesti acest articol pana la capat pentru ca TU va trebui sa iei atitudine si sa stii de ce?

Desi procesul de trecere a Bucegilor in intravilan are ca scop construirea de strazi asfaltate, defrisare de padure si construire de vile si cabane, acest lucru este doar

de fatada. Despre acest lucru poti citi AICI.

Este deja cunoscut faptul ca muntii Bucegi reprezinta o sursa miraculoasa de energie care ridica vibrational oamenii care calatoresc pana la Sfinx sau Babele. Dincolo de atractia turistica exista efectul energetic descoperit. Despre aceast efect puteti citi AICI Iar in 2003 o echipă specială din cadrul Departamentului Zero (SRI) a făcut o descoperire monumentală în Munții Bucegi, care ar putea schimba complet destinul omenirii. Pe fir au intrat serviciile secrete americane și numeroși reprezentanți ai Illuminati, care s-au deplasat în România pentru a mușamaliza întreaga situație. Despre acest lucru gasiti detalii AICI.

Am facut trimitere catre acele surse care au informat despre potentialul energetic din Bucegi, pentru ca scopul meu nu este sa reproduc articole care deja s-au scris, ci sa leg acest eveniment de altele asemanatoare intamplate in trecut.

Daca in ultimul deceniu, tot mai multi oameni au descoperit efectul produs de vibratia speciala aflata in Bucegi, acest lucru inseamna ca tot mai multa lume se acordeaza energetic la Vointa Divina si primesc Iluminare care se manifesta ulterior prin grade superioare de intelegere a Legilor Naturii si un grad ridicat de discernamant asupra lumii inconjuratoare. In acest caz, „Elita” nu mai poate minti si controla masele de oameni pentru ca acestia rezoneaza tot mai mult in vibratie superioara si au acces direct la Divinitate.

Daca pana acum era cunoscut de putina lume acest efect, datorita accesului la informatie prin internet, nu mai este nici un secret ca in fiecare an, pe 28 Noembrie in jurul orei 16:45 se creaza in jurul Sfinxului un camp energetic piramidal speculat de unii ca fiind razele soarelui care invaluie Sfinxul, ba de catre unii ca este doar o iluzie, ba ca „doar ce ALESI” pot vedea piramida, etc. Despre acest lucru deasemenea puteti citi AICI.

Astfel dar, incercarea de a muta Sfinxul din locul lui, este o actiune ce are ca scop mutarea unui obiectiv turistic in alt loc unde sa atraga oamenii dar sa ii rupa de efectul energetic produs.

Daca vrei sa conduci o natiune, informeaz-o gresit. O alta strategie in conducere este „dezbinarea”. Pentru a conduce pe drumul dorit, este suficient sa produci dezbinare in popor, si acestia nu se vor putea uni pentru a ti se impotrivi, ci ei vor fi ocupati cu dezbinarea, in timp ce liderul ii conduce in directia dorita de acesta.

De-alungul istoriei au fost facute schimbari mici dar cu efecte foarte mari tocmai pentru a putea rupe omul de sursa energetica ce il sustine, adica de ceea ce in religie se numeste Dumnezeu.

Daca mergem in trecut, nu mai mult de 6000 de ani, redescoperim cum oamenii foloseau vibratii pentru reglarea corpurilor si pentru trezire holistica. In Insula Malta la Mnajdra, exista un complex vechi ce prezinta un templu megalitic estimat a fi construit în jurul anilor 4000 î.Hr. Acest templu este considerat de mulți arheologi ca cel mai vechi site spiritual / religios de pe Pământ. Unul dintre temple a fost construit în mod deliberat pentru un ritual de a alinia corpul fizic omenesc cu corpurile astrale. Caracteristicile de design, inclusiv plafoanele, se reflectă în temple mortuare subterane care au fost sculptate din calcar solid.

Aproape de Mnajdra gasim structura subterna Hal Saflieni Hypogeum datand in cca 2500 i.Hr Acesta este un complex de peșteri și camere rituale vechi in care se gaseste si o camera numita “Camera Oracolului”. Un cercetător descrie ca in acest complex, “simti sunetul in oase ca si cum l-ai auzi cu urechile. Este foarte palpitant!”

Scopul acestor „temple” era de a facilita vindecarea vibrationala si ridica masele la un alt nivel de constiinta.
Astfel, practicand o anumită scară tonala numita Solfegiul Scalat, oamenii simteau intense binecuvantari spirituale. Acest Solfegiu a început să fie pus în funcțiune și practicat în Muzica veche Gregoriana, solfegiu dat bisericii pentru un scop spiritual.

Când oamenii au inceput a cânta tot mai intens in masa aceste tonuri muzicale (de obicei, în cântări – cântul vechi Gregorian), efectul lor a fost foarte puternic, tăind prin toate formele de gândire limitate la nivelurile mai profunde ale subconștientului, si accesarea perspectivei dincolo de sistemele de credinta.

Vazand acest lucru, Biserica suprima în cele din urmă utilizarea lor. Dupa anul 1050. d.Hr. Biserica a negat neoficial masele si totodata șansa noastră pentru propria vindecare de vibrație prin sunet sacru, modificand în mod deliberat tonurile solfegiului scalat. Astfel, armonia totala a scarii originare a fost modificata sistematic de la frecventa sunetului 441Hz, 444Hz , 451Hz pana cand s-a ajuns la 440Hz . Intamplator sau nu, aceasta frecventa sonora care se divide la 2 si care creeaza dizarmonie, discordie, conflict si boli, s-a adoptat in 1917 de catre American Federation of Musicians si din 1940 introdusa la nivel
mondial. Scara “Non-Solfeggio”cunoscuta si ca scara “Solfegiului Pierdut” are astfel trei centri de frecventa a sunetului.
Prin aceasta schimbare, folosind metoda de “tuning” instrumental, a fost schimbat si cantul natural vocal.

Deci pentru a rupe omul de Divinitate perturbandu-i sistemul de „emisie-receptie”, a fost suficient a se modifica frecventa, astfel incat Vibratia noastra sa nu mai „calce” in acelasi ton cu Natura.

Despre aceasta schimbare, si cum putem sa ne reconectam vibrational am vorbit pe larg in Cursul – Limbajul ezoteric al muzicii. (cu precadere in CAPITOLUL III

O alta schimbare a fost facuta in anul 321 d.Hr de catre Imparatul Roman Constantin Cel Mare – convertit la crestinism in 312 d.Hr. Prin Edictul de la Milan generalizeaza ca zi de repaus saptamanal Duminica. Pana atunci, ziua de Inchinare era Sambata.

Dincolo de caracterul religios provenit din Iudaism, Sambata era pazita de Evrei la fel ca multe alte legi care aveau de a face cu armonizarea omului in Natura.

Ca si valoare a legaturii intre Om si Dumnezeu, intre Cretura si Creator, ciclicitatea timpului nu este intamplatoare. Daca nu s-a putut schimba rotatia pamanului, daca nu s-a putut schimba miscarea astrilor ceresti, daca nu s-a putut schimba regularitatea rasaritului si apusului de soare, atunci.. s-a umblat la modul de perceptie uman asupra zilei speciale in care Sufletul Spiritul si Trupul sunt unite si aceasta este ziua de Sambata. In aceasta zi, se pot realiza cele mai puternice conexiuni cu Divinitatea deoarece principalele elemente ce formeaza „O fiinta Vie” sunt in perfecta aliniere. Despre acest lucru am vorbit mai pe larg in articolul „Legea si Vremurile”.

In concluzie.

Asistam astazi la o incercare de a opri ascensiunea spirituala a poporului Roman si nu numai, prin mutarea unui Simbol Sacru din locul cu incarcatura energetica, in alt loc pentru a deturna atentia maselor si impiedicarea acestora de a se ridica spiritual.

In acest sens, s-a creeat o petitie speciala online pentru a opri acest demers.

SEMNEAZA SI TU PETITIA

Pentru libertate
Eusebiu Voinea
Eusebiu Voinea - gandeste liber si creativ

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.