Multiplica-ti banii cu viteza de 3.6% pe zi -(Video)

Daca ar fi sa te intreb ce problema din viata ta ai dori sa o rezolvi anul acesta, care ar fi aceea?.

Ti-ai setat un scop?.. Ai eliberat o dorinta?.. Ce anume te apasa si ai vrea ca la final de an sa spui chek (rezolvat)?

In seminariile tinute live (nu online)…majoritatea respondentilor prezenti in sala aveau urmatoarele provocari.

Amintesc aici cele care predominau ca “rezolvare urgenta”.

Relatii fericite

Liniste sufleteasca

Bani

Libertate

Posibilitatea de a calatori si vizita lumea

Imi aduc aminte de un tip care care mi-a pus o intrebare foarte pertinenta si anume: “Cum pot face rost de 1 milion de euro”?

I-am raspuns imediat cu o intrebare: “De semanat ai semanat? Ca sa te gandesti la recolta?” Nedumerit cumva, probabil nu se astepta la un asemenea raspuns, imi spune ironic: “astea sunt bla bla bla-uri. Eu vreau ceva concret.”

Pai concret iti spun:?  E logic si firesc.

Ce semeni aia culegi.

In fiecare an fermierii pun o samanta in pamant pentru ca mai tarziu sa recolteze de 10 sau 100 de ori mai mult. De cand lumea si pamantul, intreaga existenta este bazata pe SAMANTA. Corect?

Fara o samanta plantata in locul potrivit si la timpul potrivit, nu exista dezvoltare si nici crestere.  Si acest lucru se aplica in TOATE DOMENIILE.

Ei… voi reveni la intrebarea prietenului meu sus amintit, putin mai incolo. Imediat voi raspunde mai elaborat la acest subiect dar ca sa poata fi bine inteles este necesara construirea unei temelii de baza.

Orice constructie se bazeaza pe o temelie… si pentru ca edficiul construit sa reziste in timp este nevoie de atentie sporita construirii temeliei.

Astfel dar….

Temelia se gaseste in persoana marelui Maestru spiritual al tuturor timpurilor care a spus:

Cautati MAI intai imparatia cerurilor si toate celelalte lucrurivi se vor da pe deasupra.

MMM   (vei spune poate…..) – ce mare zicere este aceasta?… Cu ce ma ajuta pe mine sa imi platesc facturile si rata la banca?..

Hai sa privim putin schema universala a lumii in care traim.

Observati?

Problemele de natura fizica sunt cele mai grosiere, se afla pe cea mai inferioara treapta a existentei. Majoritatea oamenilor se afla ancorati aici zbatandu-se sa isi rezolve problemele care dau nastere altor probleme.

Ca sa traiesc am nevoie de mancare, ca sa mananc am nevoie de hrana, hrana se obtine cu bani, banii se obtin prin munca, munca presupune timp, timpul este limitat. Timpul trece si nevoile cresc, intru in criza de timp, accord mai mult timp muncii, ma neglijez, imi pierd sanatatea si caut sa o obtin cu bani, ca sa mai traiesc putin sa pot manca si gata.

Cercul se inchide….

Se inchide in final si ochii si….. gongul final ma gaseste fara nici o realizare reala, ci doar cateva elemente care pot rugini, se pot deteriora si se distrug in final.

Deci?… Viata mi-am pierdut-o innotand haotic in primul element si cel mai grosier.. cel fizic.

Maestrul spiritual Omaram Mikhael Aivanhov spunea: “Niciodata nu vei putea rezolva o problema daca te situezi pe acelasi nivel cu ea. Pentru a rezolva o problema, ridica-te deasupra ei. De sus, poti vedea deslusit unde sa actionezi si astfel o vei putea rezolva.”

Cu alte cuvinte, o problema de natura fizica o putem rezolva doar daca ne ridicam cel putin la nivel energetic.

Problemele de natura energetica pot fi rezolvate ridicandu-ne la nivel psihologic, cele psihologice de la nivel mental si mentalul de la nivel spiritual.

Iata de ce si Isus spunea: Cautati MAI INTAI imparatia de SUS

Tintiti sa rezolvati nivelul spiritual. Sa stati bine cu nivelul spiritual, pentru ca daca acolo e bine, toate celelalte se vor rezolva de la sine.

Toate celelalte sunt pe nivele inferioare, si pot fi rezolvate usor.

Stiti?..Acest lucru se aseamana cu indemnul:

Cand te intinzi spre stele, este posibil sa nu prinzi nici una, dar cu sigurata nu vei culege noroi.

Aceasta este esenta “cautarii MAI INTAI a imparatiei lui Dumnezeu”.

In Cele ce urmeaza, vreau sa iti prezint un sistem prin care sa poti rezolva una sau mai multe din problemele generale exprimate mai sus, si anume:

Relatii fericite

Liniste sufleteasca

Bani

Libertate

Posibilitatea de a calatori si vizita lumea

Cu ce crezi ca ar trebui sa incep?..

Stiu ca tendinta generala este de a considera banii pe primul loc si ca fiind cei mai importanti. Totusi, daca privim banii ca un mijloc, si nu ca un scop, ii vei situa aproape pe ultimul loc.

Era o postare pe undeva, in care era facuta diferenta intre mijloc si scop.

Ceva de genul

Banii pot cumpara un pat, dar nu odihna

Banii pot cumpara o casa dar nu un camin ( o familie)

Pot cumpara sex dar nu dragoste

Pot cumpara distractii dar nu fericire…

Si asa mai departe.

Ceea ce cautam cu totii, NU SE CUMPARA CU BANI.  Si de aici paradoxul. Cautam sa producem bani, hraniti fiind cu iluzia faptului ca banii pot rezolva orice.

Dar pierdem totul, tot din ceea ce ne dorim in alergarea noastra dupa bani.

In cele ce urmeaza, vreau sa te ajut sa NU MAI ALERGI DUPA BANI,

Sa nu mai muncesti pentru ei, ci ei sa munceasca pentru tine.

Sa iti dedici timpul pentru lucruri care conteaza cu adevarat, pentru ca banii se fac usor si vin singuri la tine.

Nu crezi?..

Hai sa iti prezint puterea semintei  care poate fi aplicata in toate planurile existentei noastre. Fizic, energetic, psihologic, mental si spiritual.

Dar desi Maestrul meu spunea sa “cautam mai intai imparatia lui Dumnezeu si celelalte ni se vor da pe deasupra”, El facea altfel. Si pentru ca principiul omenesc : Fa ce spune popa nu ce face popa”, nu mi se pare relevant, eu am decis cu mult timp in urma sa fac ce face popa. Cu alte cuvinte, am decis sa fac ceea ce facea Maestrul:

Intai rezolva problema fizica, si apoi cea sprituala. Intai dadea sa manance celor flamanzi, intai le vindeca suferinta fizica, si apoi ii conducea spre rezolvarea spirituala.

Deaceea, pentru a da un start logic necesar rezolvarii celor 5 provocari amintie, ar trebui sa inversez primul element cu al doilea, astfel:

Liniste sufleteasca

Relatii fericite

Bani

Libertate

Posibilitatea de a calatori si vizita lumea

  Pentru a rezolva celelate probleme, fa liniste in suflet. Fii atent la conflictele interioare. Vezi elementele care fac razboi in tine, si cauta sa faci pace. Sa cauti anturajul potrivit care iti aduce liniste, lectura potrivita, programe tv potrivite, muzica potrivita.

Cand relatia cu tine insuti este una buna si fericita, abia atunci esti pregatit(a) pentru o relatie in doi.

Cand relatia in doi este de valoare, atunci poti creea relatii sociale, de afaceri, relatii multiple de prietenie.

Samanta plantata in in relatia cu tine insuti, aduce roade in relatia in doi. Samanta plantata in relatia in doi aduce roade in relatia multipla sociala si profesionala.

Odata cu samanta plantata in relatia sociala si profesionala, creste rodul pentru a planta o samanta in plan material.

In cele ce urmeaza, te rog sa fii foarte atent/ foarte atenta… pentru ca este posibil sa te socheze faptul ca exista asa ceva, si totusi multa lume sa ignore un sistem atat de simplu.

Cu siguranta ai auzit de faptul ca banii se tin la banca.  ….(….—-)…((()

Sau poate ca ai facut in trecut sau ai deja un DEPOZIT la banca.  Nu vorbesc de credit ca deja intram in zona sclaviei.. ori noi aici vorbim de libertate nu de sclavie.

Banuiesc ca nu ai un credit la banca… Sper… dar daca ai…. Scapa repede de el,… elibereaza-te cat mai repede cu sistemul pe care ti-l prezint.

Buuuun… de banca ai auzit. Sper ca ai auzit si de cryptomonede.. Da?..

De bitcoin, ethereum, litcoin, dash… etc.. (sunt sute de monezi digitale  numite si cryptomonezi).

E volatila piata.. stiu…  Nu ai fi avut incredere in sistemul prezentat de Satoshi Nakamoto acum 12 ani, desi daca ai fi stiut ca peste 10-12 ani, o moneda bitcoin ar fi ajuns la 37.000 de euro, nu mai stateai pe ganduri.

Si totusi, dupa atata timp, dupa ce cryptomoneda Bitcoin a ajuns sa fie tranzactionata la bursa, sa fie acceptata ca metoda de plata in unele magazine si prestari de servicii, sa poata fi schimbata la exchange si sa existe bancomate speciale amplasate liber prin orasele lumi, inca sunt oameni sceptici.

Cine le alimenteaza scepticismul?.. Cine ii blocheaza sa se elibereze financiar?. Nu… propria MINTE?..

Hai sa facem o paralela cu sistemul cunoscut si sa descoperim oportunitatile.

 Fiecare tara si-a desemnat propria moneda fiat care sa o reprezinte in relatie cu tertii.

Monezile de circulatie internationala au devenit un fel de etalon si multe din monezile tarilor se raporteaza fie la dolarul American (USD) fie la moneda unica europeana (EURO).

Cand vrei sa faci un deposit la o anumita banca pentru o luna, 3 luni sau un an, deja te gandesti si analizezi variantele care ar fi mai avantojoase. Sa fie depozitul in lei,?.. In dolari, in euro?.. Oare care deposit este mai avantajos si ce dobanda primesc?…Dar putini sunt cei care iau in calcul si un depozit in cryptomonede.

Deci…. Gandind din perspectiva semintei, un depozit bancar ar fi ca o samanta pusa acolo, sa produca dobanda.

Mda…. Si acu vei spune… dobanda aia.. e prea mica pentru ca sa pot trai din “investitia” la banca. Si asa e… ai dreptate..

Asa ca… schimbam registrul si trecem in varianta crypto.

Stabilesti samanta. Sa zicem 200 de lei…

La cursul de azi, cand inregistrez acest video, un bitcoin valoreaza 154.680 lei

Iar un etereum valoreaza 6.980 lei

Sa mergem pe varianta eth. (ethereum)

Cu 200 de lei, cumperi 0.0286 eth.

Acest eth (0.0286) il constitui intr-un depozit la un sistem crypto, care iti ofera o dobanda de 3.6% pe zi.

WOW…. Exista asa ceva?..

Exista… iti voi prezenta in cele ce urmeaza pas cu pas cum sa plantezi aceasta samanta investitionala pentru a culege roadele intr-un an de zile.

Dar mai intai hai sa facem o socoteala.

La dobanda de 3.6% pe zi, suma de 0.0286 eth ajunge ca intr-o luna sa se dubleze. 0.0286  + 3,6% = 0.0010296 eth pe zi x 30 de zile = 0.03088 eth. Deci… putin peste dublul sumei.

Daca ar fi sa mergem pe socoteala exacta, ar insemna ca dupa o luna de zile, suma ta in eth ar fi 0.05948 (0.0286 + 0.03088).

Dar hai sa facem o socoteala mai simpla si sa merge DOAR pe dublatul sumei intr-o luna.

Asta ar fi cam asa:

Investitia intitiala 0.0286 eth (adica 200 de lei la cursul de azi de 6.980 lei)

Dupa

1 luna ai 0.0572 eth.

2 luna ai 0.1144 (suma dublata)

3 luna ai 0.2288

4 luna ai 0.4576

5 luna ai 0.9152

6 luna ai 1.8304

7 luna ai 3.6608

8 luna ai 7.3216

9 luna ai 14.6432

10 luna 29. 2864

11 luna ai 58.5728

12 luna 117.1456 eth

Wow… ce inseamna asta in bani?..

Pai stim din anii trecuti ca atat bitcoinul cat si ethereumul cresc an de an.

Dar sa presupunem ca rata de schimb eth – leu, ramane la fel de 6.980 lei (desi mai mult ca sigur va fi o crestere)… dar pentru socoteala nostra luam acest calcul de reper.

117 eth x 6.980 lei = 816660  lei ( adica la cursul de azi leu – euro cam 174.000 euro)

Si totul plecand de la o samanta de 200 de lei, plantata corespunzator si strategic intr-un sistem intelligent de cryptografiere.

Ce zici?… vrei sa afli mai multe despre acest sistem?..

Ai mai jos un link catre un articol in care am explicat pas cu pas cum se face practic si concret acest lucru.

Titlul articolului, “Cum sa iti dublezi cryptomonezile intr-o luna de zile?”.

Asta ca sa nu ma repet aici sa fac risipa de energie, cand deja am explicat mai inainte cum se face practic acest lucru.

Acum… m-as intoarce sa ii raspund prietenului care imi cerea sa ii spun de unde sa ia 1 milion de euro. Si i-as cere sa puna o samanta… si dupa un an de zile va avea roada conform semintei depuse.

Bun… acum probabil vei spune… Haaa… este teapa…. De ce sa pierd 200 de lei?..

Cu banii astia imi iau mancare pentru o saptamana…

Asa… si?.. dupa aia ce faci?..

Oare ce ai mai manca daca fermierii ar gandi asa in privinta semintei?..

In loc sa pastreze o parte din grau pentru a semana in pamant, si a avea productie pe viitor, sa spuna,.. eee.. de ce sa tin asta de samanta?.. Pai daca o duc la moara si fac faina am pentru facut 10000 de paini… daca le vand pe astea… .. (cu siguranta nu va mai fi fermier peste un an)

Dar sa presupunem ca tu in momentul de fata chiar nu iti permiti sa pierzi nici cei 200 de lei.

Ok…. Dar timpul?… timpul iti permiti?..

Daca ai ajuns pana aici, te asigur ca asta nu este timp pierdut.

Dar capacitatea ta?… iti permiti sa o valorifici?..

Iaca… nu ai bani nici macar cei 200 de lei de samanta. Dar cu siguranta poti gasi 20-30 de minute, (daca ai gasit sa asculti video asta pana aici, cu siguranta vei gasi si pentru ceea ce urmeaza sa iti spun).

Apoi, mai ai nevoie de ceva capacitate de invatare.

Ei… uite despre ce este vorba….

Pentru a tine banii cand mergi la piata sau la magazine ai nevoie de un buzunar sau un portofel.

Daca tot am vorbit de cryptomonezi, de lumea financiara digitala, ar trebui sa vorbim si de un portofel digital. Nu?

Avem cryptomonezi. Le inmultim… bun.. dar trebuie sa le tinem undeva. Pentru acest lucru ai nevoie de un portofel digital.

O simpla cautare pe google de portofel digital te duce la multe servicii de acest gen. Orice portofel digital ai alege care sa iti ofere o adresa de bitcoin sau ethereum, litcoin ori dash, este bun.

Insa nu toate ofera ce iti ofera portofelul digital de la coinbase.

Ce face acest serviciu spre deosebire de altele?..

Dupa ce iti faci cont si ti-l validezi, vei avea portfelul gata de lucru.

Pentru validare ti se va cere identitatea corecta, o poza dupa actul de identitate, o poza cu tine facuta cu camera web sau cu telefonul, datele de pe card sau contul de banca pentru a cumpara si vinde cryptomonede, o factura de utilitati care sa arata adresa la care stai, etc.

Cand totul este ok si ai contul aprobat, (poate dura intre 2 ore si 24 ore) acum poti trece sa faci rost de primii bani pe care ii vei folosi ca samanta.

Vei gasi cateva lectii in cadrul serviciului tocmai validat, in care vei avea posibilitatea sa castigi bani.

Nu sunt multe lectii care ofera aceasta varianta, dar cele care sunt, sunt suficiente pentru start.

Daca faci lectiile ce ofera bani, si raspunzi la intrebarile de la finalul lectiei, primesti intre 1-3 $ pentru fiecare intrebare.

Daca le faci pe toate, insumezi in total in jur de 35$ in portofelul tau digital.

Stii ce inseama asta?.. Suma suficienta pentru a  cumpara eth si sa faci primul tau depozit in sistemul  cryptografic prezentat in articolul “Cum sa iti dublezi cryptomonezile intr-o luna de zile”.

Ce ai de pierdut?..

Daca ceva nu functioneaza pentru tine, scrie-mi … lasa comentariu, sau ma poti contacta pe site, pe watup… pe facebook, deci… variante de contact sunt destule si sunt publice, la vedere, si te voi ajuta cu mare placere.

Tine cont…. in timp ce unii se plang de viata grea, altii planteaza seminte.

In timp ce unii se duc la locul de munca de nevoie, altii se duc de placere.

In timp ce unii sufera din cauza lipsurilor, altii culeg roadele produse de ceea ce au semanat.

Tu ce vrei sa faci?..

Vrei libertate?.. sau rob propriei ignorante?   Ce te impiedica sa incerci chiar acum ceea ce ti-am prezentat in acest video?..   Ce crezi ca ai de pierdut?..

Cei care isi permit sa investeasca sume mai mari, de 1000 sau 3000 de lei sau de euro… vor culege roadele pe masura….

Dar nimeni nu iti cere sa semeni ceea ce nu ai.

Toti ne nastem cu un capital egal. TIMPUL… Toti avem acest capital dat in dar in mod egal. 24 de ore pe zi.

Ce facem in acest timp… si cum il petrecem, tine DOAR de fiecare dintre noi.

Chiar daca nu ai nici un ban de investit, ai acelasi timp ca oricare dintre noi.

Apoi… iti trebuie determinare, dorinta de invatare, si sa raspunzi la niste intrebari al caror raspuns se afla in lectiile prezentate. Si primesti in schimbul lor… bani suficienti pentru a-I pune la munca.

Nu mai munci pentru bani, pune banii sa munceasca pentru tine.

Vrei sa calatoresti si sa vizitezi lumea?…

Cine te opreste?.. Banii tocmai ti-am aratat ca nu ar fi o problema.

Ai mai jos linkurile necesare pentru a incepe…

Urmeaza pasii descrisi in articolul „Cum sa iti dublezi cryptomonedele intr-o luna de zile”?.

Deschide portofelul tau digital de AICI: Coinbase.com

Distribuie acest articol si prietenilor tai..

Sunt Eusebiu Voinea

Ligthworkerul tau eliberat si iti zic un bun venit in noua era a libertatii.

Pe curand….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.