Care este diferenta dintre intrupare si reincarnare?

In cadrul unei conferinte am fost intrebat care este diferenta dintre intrupare si reincarnare? Observand miza jucata am pus o contraintrebare pentru lamurire: „Tu ce crezi ca esti, intrupat sau reincarnat”? – Raspunsul venit imediat a fost : „sunt intrupat”.

gandeste liber, intrupare sau reincarnareHai sa vedem diferenta. A fi intrupat reprezinta coborarea in materie a unui spirit inalt. Reincarnarea, reprezinta revenirea in materie a unui spirit impur, care necesita corectie.
Cu alte cuvinte, copii indigo sunt intrupati, restul reincarnati.
Pe acest rationamet, apare o intrebare inevitabila: „De unde stiu ca sunt intrupat, (copil indigo) sau reincarnat?
Despre copiii indigo s-a tot scris, consideradu-se a fi etapa următoare a evoluției omului pe Terra. Au fost denumiți așa după culoarea aurei pe care o poartă, dar și pentru că această nouă rasă umană are idealuri mărețe pe această planetă. Idealurile sunt de ordin spiritual și doar cu ajutorul copiilor indigo această lumea materialistă se poate schimba într-una în care valorile morale și spirituale sunt culmile spre care trebuie să viseze oricine.
Copiii Indigo se incarnează pe Pământ de 100 de ani încoace. Primii oameni Indigo au fost pionieri şi deschizători de drumuri. După al doilea război mondial, s-au născut în număr semnificativ, şi aceştia sunt adulţii Indigo de azi. Totuşi în anii `70 s-a născut un val mare de oameni Indigo astfel că acum avem o întreagă generaţie de oameni Indigo care acum sunt în jurul vârstei de 30 de ani şi care sunt pe cale a-şi ocupa locurile că leaderi în lume. Oamenii Indigo au continuat să se nască până prin anul 2000, cu abilităţi crescânde şi grade sofisticate de creativitate şi tehnologie.

Pentru a înțelege cât mai bine aspectul de copil sau adult indigo, vă prezentăm o listă cu cele mai importante caracteristici ale lor:

1. Sunt gânditori desăvârșiți și preferă să facă lucrurile după sistemul lor de valori. Niciodată nu o sa se supună sistemului pentru că îl consideră bolnăvicios și putred.
2. Au o înțelepciune ieșită din comun încă din primii ani ai vieții.
3. Disciplina tradițională nu reprezintă o modalitate de educare a copiilor indigo. Ei sunt cei care nu își recunosc părinții în rolul de îndrumători în viață și nu se vor supune nedreptăților produse acasă.
4. Copiii indigo vibrează la un nivel energetic mai ridicat decât oamenii obișnuiți, dar reversul medaliei este că se pot încărca foarte ușor cu energie negativă.
5. Sunt ușor instabili emoțional, pot avea excese de personalitate, iar furia este o modalitate de a de echilibra energetic.
6. De cele mai multe ori sunt diagnosticați cu ADHD pentru că au un comportament energetic și impulsiv.
7. Ei sunt extrem de intuitivi, pot vedea sau auzi lucruri la care oamenii obișnuiți nu au acces.
8. Copiii indigo au diverse sensibilități alimentare, dar și de mediu, pentru că sunt extrem de sensibili la orice stimul venit din exterior.
9. Atunci când nevoile lor nu sunt îndeplinite devin egoiști. Adevărata lor stare nu este aceasta, dar pentru a putea crea ceva le trebuie îndeplinite anumite condiții.
10. Acești copii au daruri incredibile, dar se pot folosi de ele numai în momentul în care le cultivă permanent.
copii indigo
Evident, ai fi tentat sa crezi ca esti un copil indigo. Totusi, sunt destule semnalmente care arata reincarnarea.
Despre aceasta, in articolul viitor.

Pentru libertate
Eusebiu Voinea

Comments

  1. Superb materialul…o mica observatie : fara limitari, asteptari sau frustari!
    La evolutie participa…toate ce SUNT pe planeta si in Universuri!
    Lumina,iubire,pace…armonie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.