Modulul X – Creativitatea la puterea X

Ti-ai dori sa ai in jurul tau o armata de consilieri care sa iti analizeze problemele si sa te ajute sa iei cea mai buna decizie?
Ai simtit nevoia sa vorbesti despre dilemele tale cu cineva apropiat?
Te-ai intrebat de ce ideile tale bune nu le-ai putut concretiza, iar dupa un timp le vezi puse in aplicare de altcineva?

Suntem fiinte sociale, parte dintr-un Univers care 

lucreaza impreuna. Celulele corpului tau lucreaza impreuna, se unesc, se divid, stabilesc procese si cand intra in conflict trimit creierului tau semnalul ca ceva se intampla. Tu simti o durere si ca atare actionei pentru ameliorarea ei. Mergi la farmacie si soliciti medicamentul minune. Odata administrat, „celulele din conflict” au gasit dintr-o data solutia salvatoare si ca urmare, durerea inceteaza.

In acelasi mod, conflictele interioare nasc conflicte exterioare ce se rasfrang asupra relatiilor de orice fel. Aceste conflicte trimit Universului semnalul ca avem nevoie de interventie „supranaturala”. O numim asa pentru ca iese din sfera normalului nostru la data respectiva, dar poate fi normal pe alt nivel. Astfel, GRUPUL formeaza o conexiune intre „celulele Universului”, gasind solutii creative la rezolvarea problemelor actuale.

Tema 10 din cursul „Gandeste liber si Creativ” prezinta metode creative de grup ce vor conduce uimitor la o deblocare a mintii individuale.

INVETI

Solutii la criza actuala. Solutia practica si simpla pentru a trece de la criza la valoare.

Ce obtii aplicand exercitiile prezentate in curs?

Aplicand grilele, tehnicile si metodele prezentate in acest curs in fata unui grup, si lucrand in grup poti obtine variante nelimitate provocarilor tale dat fiind potentialul urias al unui grup.
Daca un singur om, poate aplica o metoda si sa obtina 3250 de idei, imagineaza-ti puterea aceasta multiplicata in grup.
Aplicand metodele prezentate vei putea creea legaturi intre membrii grupului, vei putea creea noi idei de produse si servicii, si noi idei de afaceri.

Pachetul contine:

  • Prezentarea cursului in format Power Point (PPT)
  • Brosura cursului in format PDF
  • Prezentarea Video completa

Acest produs este un produs digital.

Obtii linkul de descarcare imediat dupa efectuarea comenzii.Sau downloadeaza CURSUL COMPLET de 10 module economisind 37€ .

Platesti doar 63   in loc de100  cat ar fi daca iei fiecare modul separat.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.