Modul V – Intuitia

Probabil ai trecut de nenumarate ori prin situatia in care inima ti-a spus ceva iar mintea altceva. Dupa ce faptul s-a consumat, ti-a parut rau ca nu ti-ai urmat „instinctul”, sau cum ii mai zicem noi „intuitia”.

Acest proces se intampla datorita unei imagini de sine distorsionata. Se intampla datorita influentelor celorlalti asupra propriei personalitati.

Albert Einstein spunea: „Sarcina suprema… este de a ajunge la acele legi universale elementare din care cosmosul poate fi construit prin deductie pura. Nu exista nici o cale logica spre aceste legi; doar intuitia care se odihneste pe o intelegere contemplativa.”

Tema prezenta vorbeste despre efectul imaginii de sine. Influenta ei pozitiva sau negativa asupra personalitatii. 

Undele cerebrale joaca un rol important in coordonarea intregii fiinte. Cei mai de success manageri sunt cei care se lasa condusi de propria intuitie. Vei invata tehnici pentru activarea si exersarea intuitiei.

INVETI

Cum sa iti testezi si sa iti dezvolti intuitia? Vei invata metode si tehnici de relaxare pentru a putea comunica cu Sinele tau superior. Undele cerebrale joaca un rol important in coordonarea intregii fiinte. Cei mai de success manageri sunt cei care se lasa condusi de propria intuitie.

Ce obtii aplicand exercitiile prezentate sau cum te ajuta pe tine acest curs?

Aplicand meditatia prezentata si exercitiile de calmare prezentate, vei putea patrunde in interiorul tau unde sta ascunsa o adevarata comoara. Nu stiu ce comoara este in tine, dar cu siguranta fiecare om o primeste cand vine pe aceasta lume. Unii au descoperit-o altii mor fara ca sa fie constienti de ea. Prin aceste exercitii, ajungi exact la comoara ta. Comoara daruita tie de Univers.

Aplicand exercitiile de interogare a sinelui, vei invata cum sa primesti raspunsuri atunci cand nu stii ce decizii sa iei.

Pachetul contine:

  • Prezentarea cursului in format Power Point (PPT)
  • Brosura cursului in format PDF
  • Prezentarea Video completa

Acest produs este un produs digital.

Obtii linkul de descarcare imediat dupa efectuarea comenzii.

Sau downloadeaza CURSUL COMPLET de 10 module economisind 37€ .

Platesti doar 63   in loc de100  cat ar fi daca iei fiecare modul separat.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.