Modul IV – Tipare ale gandirii

Tu cum gandesti? Activ sau pasiv. Am fi usor tentati sa dam un raspuns pe baza emotiilor. Insa pe cat se pare de logic, pe atat de ireal ne comportam.

Pe baza Piramidei nevoilor oamenilor dupa motivatie elaborata de Abraham Maslow, Robert Dilts a conceput o alta piramida, numita Piramida nevoilor neurologice ale schimbarii: Obtinerea unui rezultat este posibila atunci când cele mai multe elemente care apartin diferitelor niveluri sunt convergente. Cu cât conditiile de la baza nu sunt îndeplinite cu atât mai putin probabila este reusita gândirii pozitive.

In aceasta tema sunt prezentate  tipare constructive si distructive din punct de vedere al naturii inconjuratoare. Influenta lor asupra noastra si modul in care ne raportam la ele. In aceasta tema poti descoperi prin exercitiu practic care emisfera cerebrala este mai dezvoltata in cazul tau.

De asemena, sunt punctati cei 5 pasi propusi de Robert Dilts pentru a putea ajunge la SCOPUL PROPUS.

INVETI

Sa recunosti tipul de gandire personal cat si al celor cu care intri in contact. Acum vei putea sa testezi care emisfera cerebrala iti influenteaza mai mult viata? Dreapta sau Stanga? Ce ai de facut pentru a le echilibra? O prezentare a Jocurilor mintii care te ajuta sa modelezi tiparele naturale in cazul gandirii pasive sau gandirii active. In aceasta tema vei descoperi prin exercitiu practic care emisfera cerebrala este mai dezvoltata in cazul tau.

Ce obtii aplicand exercitiile prezentate?

Aplicand tehnica Stimularii aleatorii iti vei putea dezvolta o viziune aparte fata de cei din jur, putand extrage noi idei si provocari din situatii sau obiecte banale.
In timp ce colegul tau priveste o banala sticla, tu poti vedea acolo o noua oportunitate, nou produs sau nou serviciu.

Aplicand tehnica PHX – unde a o gril acu intrebari, poti afla raspunsuri pe care nici nu le-ai banuit.
Atunci cand te confrunti cu un furt, cu o banuiala ca ai fi inselat, cu situatii in care ai dori un raspuns si nu are cine sa ti-l ofere, foloseste tehnica PHX cu intrebari cheie, care te vor duce pas cu pas la rezolvarea problemei.

Pachetul contine:

  • Prezentarea cursului in format Power Point (PPT)
  • Brosura cursului in format PDF
  • Prezentarea Video completa

Acest produs este un produs digital.

Obtii linkul de descarcare imediat dupa efectuarea comenzii.

Sau downloadeaza CURSUL COMPLET de 10 module economisind 37€ .

Platesti doar 63   in loc de100  cat ar fi daca iei fiecare modul separat.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.