Efectul statului in casa #1 (video)

Tu cum te raportezi situatiei actuale?

Aproape intreaga lume, de pe tot globul, sunt la puscarie in propriile case. Indemnul pertinent este „stati in casa”. Ce inseamna acest lucru si unde duce aceasta masura extrema?..

Nu este nimic nou sub soare. Ce a fost va mai fi…..

In 1996, Fondul National de Investitii. (FNI) convingea cat mai multi romani sa aduca banii in visterie ca se vor inmulti.

Mesajul era cat se poate de adevarat ruland o reclama la tv, cu o familie ce isi adoarme copiii si langa ei adorm si parintii linistiti. Pe o melodie seducatoare era spus mesajul: „Dormi linistit cand FNI lucreaza pentru tine”.

– mesajul a fost inteles abia 4 ani mai tarziu cand in 2000 FNI nu prea mai avea cum sa dea bani pagubitilor.

Abia atunci au inceput romanii sa se trezeasca, si sa inteleaga ce a facut FNI. A pus lumea sa doarma in timp ce ei „lucra”..

In 2020 – mesajul suna simplu: Stati in casa….

Sper ca sa nu fie nevoie de  4 ani ca sa intelegem mesajul asemanator FNI -ului.

Dar sigur peste doi ani… mesajul „Stati in casa” va avea evident un efect.

Fondul Național de Investiții (FNI), firmă înfiintată în 1996 de SOV Invest ce a funcționat ca joc piramidal, a dus  la pagubirea unui număr de aproximativ 318.000 de „investitori”.

Faptul ca în 2009, Ioana Maria Vlas a fost condamnată definitiv la 10 ani de închisoare în Dosarul FNI recunoscand vina si implicarea in prabusirea Fondului National de Investitii, nu a incalzit cu nimic pe cei pagubiti.  Iar artizanul acestei miscari , Sorin Ovidiu Vantu, desi a fost condamnat, ispasindu-si pedeapsa, pagubiitii au ramas… tot pagubiti. .

Bun… dar ce treaba are asta cu mesajul de acum “ Stati in casa”.

Solomon inteleptul ne spune in ecl 1:9-10

Ce a fost va mai fi, si ce s-a facut se va mai face; nu este nimic nou sub soare.

Daca este vreun lucru despre care s-ar putea spune: „Iata ceva nou!”, demult lucrul acela era si in veacurile dinaintea noastra.

Ei… pe principiul repetarii, al rotirii, hai sa ne uitam la maria… ca desi are alta palarie, este aceiasi Marie…

Daca mergem in trecut,  nu mai mult de 6000 de ani, redescoperim cum oamenii foloseau vibratii  pentru reglarea corpurilor si pentru trezire holistica. In  Insula Malta la Mnajdra, exista un complex vechi ce prezinta un templu megalitic estimat a fi construit în jurul anilor 4000  î.Hr. Acest templu este considerat de mulți arheologi ca cel mai vechi site  spiritual / religios de pe Pământ. 

Știința modernă a dovedit ceea ce vechii “samani” cunosteau de secole, si anume că totul în Univers este într-o stare de vibrație si ca ”sunetele vindeca”. Expertul in Solfegii Antice Jonathan Goldman spune: „De la electronii ce se deplasează în jurul nucleului unui atom, la planete, galaxii îndepărtate și stele totul vibreaza. Asa cum ele au fost create sa se miste,  asa a fost lasate ca ele sa creeze vibrații, și această vibrație poate fi perceputa ca o vibratie a  sunetului. Deci, tot ceea ce este, a fost creeat de un sunet si produce un sunet. . Urechea umană, are o capacitate limitata de a auzi, si  doar un anumit interval de vibrații pot fi sesizate, insa efectul sunetului (vibratiei) se produce chiar daca urechea nu il poate auzi.

        Conceptul de a folosi tonuri si sunete pentru a emite sentimente de dragoste, iluminare, trezire, armonie interioara si vindecare, au fost practicate cu multe mii de ani in urma. Aceste practici s-au pierdut datorita unor strategii bine puse la punct, insa astazi au fost redescoperite si au inceput a fi utilizate pe alocuri.

 Aproape de Mnajdra gasim structura  subterna Hal Saflieni Hypogeum datand in cca 2500 i.Hr  Acesta este un complex de peșteri și camere rituale vechi in care se gaseste si o camera numita “Camera Oracolului”. In aceasta camera este situata o mica nisa in care daca cineva cu o voce profunda vorbeste in interior, vocea rasuna peste tot hypogeumu-ul. Rezonanța din acest templu antic este ceva excepțional. Un cercetător descrie ca in acest complex, “simti sunetul in oase ca si cum l-ai auzi cu urechile.  Este foarte palpitant!” Imaginați-vă efectul pe care trebuie să il fi simtit închinătorii din interiorul complexului cu aceste tonuri joase, ca si cum ar simti cuvântul lui Dumnezeu în interiorul lor.

In 1994, Fizicianul Dr. Robert Jahn, infiinteaza in grupul PEAR (Princeton Engineering Anomalies Research) pentru a testa comportamentul acustic în site-uri vechi megalitice. Ei au descoperit că vechiile camere ale acestor temple, prezinta toate o  rezonanță puternică cu o frecvență de sunet între 95 și 120 Hz: cand in interiorul lor vorbeste  o voce masculină scăzută. 

 Acest lucru se dovedește a afecta la un nivel semnificativ creierul uman. Fie că a fost în mod intentionat sau nu, cei care au petrecut timp într-un astfel de mediu au fost ei insisi expusi la vibrații, care au afectat mintea și trupurile lor.

Multe investigații arheo-acustice ale structurilor  megalitice preistorice, au identificat rezonanțele acustice la frecvențe de 95-120 Hz, toate reprezentând forme din gama vocal umana. Aceste camere puteau servi ca centre pentru evenimente sociale sau spirituale, iar rezonanțele cavităților din camere ar fi fost destinat să sprijine cântecul ritual uman. Studii privind activitatea cerebrala expusa la frecvențe de rezonanță diferite, au descoperit ca la 110 Hz, cortexul prefrontal se schimbă dintr-o dată, dezactivand sistemul limbic de cotitură al creierului care controleaza starea de spirit, empatie si comportament social.

Astzi, datorita progresului experimental al omenirii, am învățat mai multe despre modul în care organismele și inimile noastre au fost si sunt afectate de vibratii. Am început a descoperi mai multe frecvențe speciale, care produc efecte incredibil de pozitive. Am descoperit locațiile în corpurile noastre în care vibrațiile noastre armonizeaza și rezonează cu anumite tonuri de pe scara muzicală.

 O anumită scară tonala numita Solfegiul Scalat a început să fie pus în funcțiune și practicat în Muzica veche Gregoriana. Aceste cantari erau utilizate pentru a da binecuvantari spirituale intense si extraordinare atunci cand erau cantate in limba latina, frumos armonizate in timpul ritualurilor din  bisericiele acelei vremi.

Tonurile vechiului solfegiu Scalat au fost dezvoltate și date bisericii pentru un scop spiritual. Când oamenii au cântat aceste tonuri muzicale (de obicei, în cântări), efectul lor a fost foarte puternic, tăind prin toate formele de gândire limitative la nivelurile mai profunde ale subconștientului, si accesarea perspectivei dincolo de sistemele de credinta.

Schimbarea deliberata

Deoarece actul de utilizare al acestor frecvențe facilita vindecarea vibrationala si ridica masele care le canta la un alt nivel de constiinta, Biserica suprima în cele din urmă utilizarea lor. Dupa anul 1050. d.Hr. Biserica a negat neoficial masele si șansa noastră pentru propria vindecare de vibrație prin sunet sacru, modificand în mod deliberat tonurile solfegiului scalat. Astfel, armonia totala a scarii originare a fost modificata sistematic de la frecventa sunetului natural de 444Hz , la 441Hz apoi  la 451Hz pana cand s-a ajuns la 440Hz . Intamplator sau nu, aceasta frecventa sonora care se divide la 2 si care creeaza dizarmonie, discordie, conflict si boli, s-a adoptat in 1917 de catre American Federation of Musicians si din 1940 introdusa la nivel mondial.

Prin aceasta schimbare, folosind metoda de “tuning” instrumental, a fost schimbat si cantul natural vocal. Modificarea metodei de tuning pentru muzica noastra a fost un act deliberat pentru a împinge omenirea departe de armonia vibrationala și în continuare în dizarmonie. Aceste schimbări au slăbit imediat impactul spiritual dat de imnurile bisericesti. Muzica a fost creată înainte de aceasta modificare pentru a inspira spiritual omul si a-l aduce mai aproape de Dumnezeu, mai aproape de asemanarea cu El, mai aproape unul de altul si mai aproape de Natura.  Schimbările create ulterior au produs modificări în gândul nostru conceptual, distanțand omenirea de Dumnezeu. Schimbările au plasat controlul din mâinile noastre de drept, în mâinile unor oameni care nu au si nu mai vor ca noi să știm că avem un Dumnezeu-energie în interiorul nostru.

Despre aceste vibratii si influente asupra corpului nostru am scris pe larg in tratatul “Limbajul ezoteric al muzicii”.

Astazi insa…. Omenirea s-a adaptat rapid noilor schimbari si natura le-a oferit noi canale de conectare si armonizare cu ea.

Exista o lege a naturii. O lege vesnica, ce ne leaga unii de altii, ne leaga de UNI-vers, de UNUL, de Acel Parinte vesnic ce creeaza in univers o pelicula ca marturie a ceea ce inseamna departarea de El. Toate sistemele ce nu se conformeaza LEGII LUI, sunt aruncate in lumea frecventelor joase, a energiei de frecventa joasa, a fizicului, pana invata ascensiunea. Pana invata revenirea la starea edenica, la frecventa de vibratie inalta, o vibratie a spiritului. Frecventele Ascensiunii au fost modificate intentionat pentru a tine masele sub control, manipulandu-le  bezmetic in negura unui ev intunecat creeindu-le falsa impresie ca se afla pe “drumul cel bun”.

ASTAZI, un virus banal de gripa, a constituit  pretextul perfect de a  lansa inca un atac de natura sa bruieze si chiar sa rupa conectarea cu Divinul, cu Natura.

Rabindranath Tagore

1861-1941

Fost scriitor și filosof indian din provincia Bengal 

unul din fondatorii mișcării „Brahmo Samaj“,

“La începutul începutului, primele grăiri ale creaţiei au răsunat în vorbirea apelor, şi în vocea vântului”

  Natura ne vorbeste, glasul pasarilor, clipocitul apelor sau vuietul marii, chiar si adierea vantului este pentru cel care asculta, Vocea Divina care ii calauzeste pasii.

Daca totul este vibratie, sunet chiar neauzit, si aceasta constituie comunicarea dintre Om si Creatorul sau, ruperea comunicarii este prima actiune a adversarului de a castiga lupta.

In armata fiind, am invatat comunicarea codata in transmisiuni. Pe campul de batalie, comunicatiile reprezinta  prima linie strategica. Daca adversarul a reusit sa taie cablul, sau sa intercepteze comunicarea si sa distorsioneze mesajul, sau macar sa il bruieze… aproape a castigat lupta.

Gandurile oamenilor sunt ca niste mesaje trimise si receptionate. Noi avem impresia ca “ne-a venit o idée”, insa peste cateva zile, ai sa observi ca ideea aia era déjà si in mintea altora…

Asta demnstreaza, ca noi receptionam mesajele sub forma de idei, ganduri, si emitem la randul nostru propriile forme ganduri.

STATI ACASA –  un mesaj simplu cu un efect urias.

Ruperea comunicarii, bruiajul acesteia cu mesaje menite sa aduca frica si debusolare, realizeaza in cele din urma agatarea umanitatii de o solutie oferita ca si mijloc de salvare din criza creeata, fara ca aceasta sa realizeze ca a fost déjà cotropita.

Acum poate ca vei spune… bun.. asta cam stiu si eu.. dar.. SOLUTIA?..

Care este Solutia?.

Ce pot face EU… chiar daca am constientizat acest lucru?.

Raspunsul scurt este “ Scapa la munte”

Urca-te pe munte….pentru ca in vale, este razboi. In vale stau toti… dar cu cat esti mai sus pe munte, cu atat urgia din vale nu te poate atinge, Si cu cat ajungi mai in varful muntelui, cu atat  vei fi mai aproape de salvare.

Pai ce inseamna acest lucru?..

Haideti sa ne uitam pe scara constiintei facuta de Dr Hawkins… pe care cred ca o cunoasteti…

Cu cat esti mai in vale, cu atat ViBRATIIlE de care vorbeam la inceput, sunt mai joase.

Cu cat esti mai sus pe scala, pe munte, pe piramida, cu atat vibratiile sunt mai inalte, mai subtile si mai marete.

Cu cat urci mai sus pe un nivel ridicat al constiintei, cu atat razboiul din vale devine mai indepartat si cu sanse mici de a avea vreun efect asupra ta.

Incercarea de a produce panica, frica, si vina  aduce implicit furie, nervozitate, si te blocheaza in  sentimente negative aducatoare de boala.

Stiu. Acum vei spune:

Si ce vrei sa zici?.. sa iesim din case?… sa ne revoltam?..

NUUU….

Maestrul meu m-a invatat asa:

Odata, au venit cei ce strangeau darea pentru Templu, taxele, ei cu legile lor… si au zis:

Gasim aceasta relatare in

Matei 17:24-27

„Invatatorul vostru nu plateste darea?”

25. „Ba da”, a zis Petru. Si, cand a intrat in casa, Isus i-a luat inainte si i-a zis: „Ce crezi, Simone? Imparatii pamantului de la cine iau dari sau biruri? De la fiii lor sau de la straini?”

26. Petru I-a raspuns: „De la straini.” Si Isus i-a zis: „Asadar, fiii sunt scutiti.

27. Dar, ca sa nu-i facem sa pacatuiasca, du-te la mare, arunca undita si trage afara pestele care va veni intai; deschide-i gura si vei gasi in ea o rubla pe care ia-o si da-le-o lor, pentru Mine si pentru tine.”

Acolo unde este cu putinta, nu starniti opulenta. Faceti ce vi se cere…. Pentru ca cel ce are comoara urcata déjà sus….. nu poate sa ii fie luata.

Urca dar pe munte…..

Acolo e scaparea…. Chiar daca stai in casa….

Pentru libertate
Eusebiu Voinea - gandeste liber si creativ

 

Daca ti-a placut articolul, da-i un share.

Iar pentru a fi la curent cu articole viitoare, ABONEAZA-TE.

Alte surse aditionale materialului:

Edenul dincolo de poveste

Intoarcere in „Edenul Pierdut”. (Invatand de la albine)

Ascensiunea spirituala in limbaj Kabalistic

Tratatul „Limbajul ezoteric al muzicii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.