Adevarul despre coronavirus

Daca in zilele urmatoare se adevereste cele vehiculate in presa straina, China da cea mai mare lovitura bursiera din istorie.

Un articol aparut zilele acestea suna asa:

… În zile trecute, China a doborat orice record, absolut totul, a câștigat 20 de miliarde de dolari la prima stire și a achiziționat aproximativ 30% din acțiunile companiilor care aparțin Occidentului în China!

Xi Jinping comunistul de stânga i-a întrecut pe europeni și pe democrații americani deștepți. A jucat un joc minunat în fața ochilor întregii lumi. Din cauza situației din Wuhan, moneda lui Juan a început să scadă, dar banca centrală chineză nu a luat nicio măsură pentru a opri acest accident.
Au existat, de asemenea, multe zvonuri conform cărora China nu avea măcar măști suficiente pentru a lupta împotriva coronavirusului. Aceste zvonuri și declarația lui Xi Jinping potrivit căreia este gata să-i protejeze pe locuitorii Wuhan prin blocarea frontierelor a dus la o scădere accentuată a prețurilor la acțiuni (44%) în industria tehnologică și chimică din China.


Rechinii financiari au început să vândă toate stocurile chinezești, dar nimeni nu a vrut să le cumpere până nu au fost devalorizate complet.


Xi Jinping – A făcut o mișcare măiastră în acest moment, el așteaptă o săptămână întreagă și zâmbește doar la conferințele de presă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic special.


Și când prețul a scăzut sub limita admisă, a dat ordin să cumpere TOATE acțiunile de la europeni și americani deodată! Atunci „rechinii financiari” și-au dat seama că fuseseră păcăliți desproprietariti și faliți, dar era prea târziu, deoarece toate acțiunile trecuseră în mâinile Chinei, care momentan nu numai că câștigă 2000 de miliarde de dolari, ci obțineau pe moca, cea mai mare parte a acestora înapoi devenind actionarul majoritar al firmelor construite de europeni si americani. Acțiunile în companiile lor de acum, și asa au devenit proprietari ai industriei grele de care depind UE și America, așa că de acum, prețul este stabilit de Partidul Comunist Chinez!


Veniturile companiilor lor nu mai depășesc granițele chineze, ci rămân în casă la ei, și păstrează si toate rezervele de schimb chinez și rezerve de aur!
Așadar, „rechinii financiari” americani si europeni s-au dovedit a fi proști și în câteva minute chinezii au strâns majoritatea stocurilor lor, din care acum obțin mii de miliarde de dolari în câștig! Nu a existat niciodată o operațiune atât de mare și o mișcare atât de genială în istoria bursei!


Despre virusul c
orona. . . Și măști importate din China. .

SAH MAT

sursa: Lupul dacic

Acum 5 ani de zile, prin 2015, vorbeam intr-un video despre perindarea marilor imperii si schimbarea puterii. Video il gasesti mai jos, iar la minutul 2:11 amintesc de China, care a devenit stat confucianist, conform viziunii lui Confucius, ignorat mai bine de 500 de ani de la moartea sa. Intr-un tarziu, chinezii s-au trezit si au descoperit ce invataturi pretioase le oferise Confucius. Astazi… China este pe primul loc ca si putere economica mondiala, iar daca se dovedeste cele scrise in articolul citat mai sus, Statele Unite si Europa ar trebui sa isi cam faca rost de hartie igenica.

Pentru cei care au tot propovaduit o asociere intre Fiara din Apocalips si America, probabil a venit timpul sa isi reconsidere tezele.

Nu ca ar fi fost gresit. Doar ca adevarul din 1800 nu prea mai da in realitatea zilelor noastre.

Pentru libertate
Eusebiu Voinea - gandeste liber si creativ

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.