Cum să creezi sănătate și abundență în viața ta conectându-te la sursa inteligenței superioare

Indiferent dacă suferi de o boală cauzată de stilul tău de viață ori ești secat fizic, mental sau emoțional de tot ce îți impune viața, medicina spirituală te poate ajuta să te simți mai bine și să îți dezvolți un nou simț al scopului.

Dacă vrei să repari laboratorul alchimic din creierul tău, poți să rezolvi problemele de sănătate înainte ca ele să se manifeste în corpul tău și să experimentezi o stare de bine la fiecare nivel al ființei tale.

Intr-o emisiune a lui Daniel Roxin „Mistere la granita cunoasterii”, Eugen Bîrgăoanu aborda un subiect foate interesant legat de medicina spirituala.

În vremurile moderne mintea noastră, emoțiile relațiile noastre și corpurile noastre au luat-o razna. Noi știm toate astea, dar tindem să le ignorăm până în momentul în care se întâmplă ceva foarte rău – un diagnostic care ne bagă în sperieți, o depresie gravă, o relație care se destramă, moartea unei persoane dragi sau pur și simplu un sistem imunitar slăbit care atrage boli după boli.

În Occident există un sistem care se ocupă de maladii, iar medicina identifică mii de boli și o multitudine de remedii. Medicina Spiritului Unic, pe de altă parte, este un sistem care se ocupă de sănătate și identifică o singură boală și un singur leac.

Boala este că ne-am înstrăinat de sentimentele noastre, de corpurile noastre, de pământ și de Spirit.

Leacul e să experimentăm Unitatea primordială cu tot ce există, abordare care ne va restaura armonia interioară și ne va facilita vindecarea de toate maladiile, oricare ar fi originea lor.

Cu toții ne dorim ca durata de sănătate – perioada în care avem o sănătate optimă – să coincidă cu durata de viață. Medicina Spiritului Unic e menită să ne asigure o stare de bine optimă, ocupându-se de cauza fundamentală a suferinței fizice, psihice și emoționale în loc să trateze simptomele. Pe măsură ce întregul tău sistem intră în echilibru, alimentele vor înceta să te mai otrăvească, corpul tău va începe să se repare și să se vindece în mod natural, relațiile tale nu vor mai fi bătălii emoționale, iar sentimentul că ești separat de natură și de Spirit va dispărea. Dar pentru acest lucru, avem nevoie de un salt in constiinta si pregatirea mintii pentru medicina spirituala.

CUM NE PREGĂTIM CREIERUL PENTRU MEDICINA SPIRITUALĂ

Ca să ne bucurăm de medicina spirituală, trebuie să ne pregătim creierul. Stilul de viață din zilele noastre ne menține într-o permanentă stare de stres. Trebuie să scăpăm de hormonii de stres care ne induc o gândire bazată pe reacția „luptă sau fugi” și să începem să producem în creier substanțe chimice care creează sănătate, seninătate și bucurie.
Procesul începe cu detoxificarea – curățarea creierului de toxinele care ne ucid și reducerea nivelului hormonilor de stres numiți adrenalină și cortizol. În continuare, superalimentele vor repara regiunea din creier responsabilă de învățare și vor ajuta glanda pineală să fabrice DMT sau dimetiltriptamină, un compus halucinogen numit și „molecula spiritului”. DMT ne permite să experimentăm o stare de Unitate și conexiune cu tot ce există, despre care vorbesc frecvent cei care practică meditația.
În plus, pregătirea fizică pentru medicina spirituală presupune să adoptăm un regim alimentar bogat în fitonutrienți – compuși chimici conținuți în mod natural de plante. Folosiți în scopuri terapeutice încă din Paleolitic, fitonutrienții ne ajută să ne reparăm și pregătim creierul și totodată creează stări de sănătate extraordinare. Aceste plante sunt pline de modificatori genetici ce activează peste 500 de gene care creează sănătate și anihilează peste 200 de gene care creează boală. Fitonutrienții ne restabilesc echilibrul neurochimic, permițându-ne să începem să ne tratăm singuri și să îi tratăm pe cei dragi pentru a obține cu adevărat rezultatele pe care ni le dorim.
Această acțiune prin care înlocuim ce este toxic cu ce este hrănitor, ce este ucigător cu ce este dătător de viață, este esențială pentru a ne reface sănătatea și a atinge o stare de bine optimă. Nu poți să-ți vindeci emoțiile dacă ai creierul intoxicat cu mercur sau plumb ori dacă mintea ta se împleticește fără oprire din cauză că ai creierul afectat de o traumă din copilărie sau de pesticidele din mâncare. Este esențial să te cureți de toxinele din mediu ca să-ți refaci sănătatea fizică și mentală.
Un alt lucru decisiv ca să te pregătești fizic pentru a primi medicina spirituală e să îți repari microbiomul – cele peste 600 de specii de bacterii benefice care trăiesc în gura ta, pe pielea ta și în intestinele tale. Medicina spirituală te va ajuta să îți repari creierul și corpul activând genele longevității și readucând laboratorul alchimic al creierului la misiunea de a produce moleculele beatitudinii care ne apropie de Spirit și de natură.

In cartea „Medicina spirituala”, Alberto Villoldo dezvaluie secretele incredibile ale vindecarii ce stau ascunse in noi insine, si arata:
CUM SĂ DESCOPERI TĂMĂDUITORUL DIN TINE
CUM SĂ RENUNȚI LA METODELE ÎNVECHITE
CUM SĂ ÎNVINGI MOARTEA CARE STĂ LA PÂNDĂ
Cum sa obtii linistea si O VIAȚĂ NOUĂ

Mai jos, va invit sa urmariti emisiunea lui Daniel Roxin de care am vorbit la inceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.